2777
2789
عنوان

خواهرای قشنگم بیاید ترفند مهربون بودن با نامزدتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 109 پست
خواهریا رفتین ؟؟؟ میشه بگین جای من بودین چیو ب صلاح میدیدین؟؟؟

منم مثل شما سر دو راهیم البته شرایطم مثل شما نیست ولی موندم چیکار کنم

الان با یکی هستم ولی تو این مدت خواستگارای خیلی بهتری هم داشتم!

با مشاور خوب صحبت کن شاید تونست کمکت کنه تصمیم درستی بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم من واقعا خودشو دوست دارم و عاشقش شدم دروغ چرا روزای اول همه خانوادم میگفتن شرایطش خوبه قبول ...

بنظرم یه مشاوره ازدواج برو بعدعقدکنین فقط دوست داشتن به تنهایی مهم نیس

منم مثل شما سر دو راهیم البته شرایطم مثل شما نیست ولی موندم چیکار کنم الان با یکی هستم ولی تو این م ...

اگه خیلی نگذشته و نامزد نکردی توروخدا موقعیت های بهترتو از دست نده ، من موقعیت بهتری نداشتم واقعیتش ، یه روزی اگه شماهم خدای نکرده بفهمی شاید بهت خیانت میکنه همه چیز زندگیتو باهم از دست میدی ،عقلتو درنظر بگیر من دیگه فعلا راه پیش ندارم اونم اولش خوب بود الان عوض شده

نمیدونم چند مدت ازدواج کردی اما کم کم قلق همسرت دستت میاد که ظرفیتش چقدر و سبک محبت کردن بهش چطور گ ...

حس اقتدار یعنی چیکار کنیم؟؟؟ بهم یاد میدی عزیزم🩷

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
یعنی عاشق هستی ولی اون خواستگارا بهترن ؟؟؟

ببین خیلی مهربونه. فکر کنم دلم گیر کرده و انگار خودم نمیخوام قبول کنم! و همین که دلمم نمیاد ولش کنم. مقصرم خودمم. اون موقع گفتم مهم نیست برام خونه نداری

ولی الان می بینم خواستگار میاد هم خوبه هم خونه داره

نمیدونم چیکار کنم وسط برزخ گیر کردم

😐اگه نظرمنومیخوای ازدواج نکن

به نظر من رفتارش طبیعی نیست، همینک زیادی منو کنترل میکنه، دلش نمیخواد دستم تو جیب خودم باشه بهش محبت میکنم فاز برمیداره بی محلش میکنم بیشتر لج میکنه 

از نظر شما من عانرمالم یا اون ؟؟ خدایی حقایقو گفتم 

به نظر من رفتارش طبیعی نیست، همینک زیادی منو کنترل میکنه، دلش نمیخواد دستم تو جیب خودم باشه بهش محبت ...

معلومه ک تو نرمالی زندگیتوازدست نده منتظربمون یکی دیگه بیاد ک بهترباشه

نه نامزد نیستیم نه اصلا اهل خیانت نیست. خیلی پسر خوبیه ولی شرایط مالیش مردمم می کنه

با تمام اینکه ایراد اخلاقی نداره ولی نمیدونم ادم زندگی من هست یا نه

فعلا که نگاهش خیلی پاکه بعدا تغییر کنه یا نه نمی دونم!

ببین خیلی مهربونه. فکر کنم دلم گیر کرده و انگار خودم نمیخوام قبول کنم! و همین که دلمم نمیاد ولش کنم. ...

منم فکر میکردم مهربونتر از این ادم وجود نداره کافی بود بگم مثلا یه ادامس طعمشو دوست دارم نصف شب ده تا کارتن برام میاورد، یه جاییم درد میکرد میبردم پبش متخصص ، توراه کای آجیل میوه .....اینا میگرفت ک تو ب خودت نمیرسی....همیشه زنگ میزد شب زود بخواب حتی میگفت موهاتو چطور بشور ک یه موقع نریزع ....سرتوخشک کن ازحموم میای....حالا ابن باز وضعش بهتره تو فکر کن طرفت اگه اخلاقش عوض بشه ،خونه و هیجیم نداشته باشهدچقد افسوس اون خواستگارای خوبتو میخوری 

با تمام اینکه ایراد اخلاقی نداره ولی نمیدونم ادم زندگی من هست یا نه فعلا که نگاهش خیلی پاکه بعدا تغ ...

اگه آدم کاری ای باشه ک حتما خدا کمکش کنه ، ولی شما موقعیت های بهترتو یه تست بکن ، اجازه بده بیان خواستگاری بعد با پدرومادرت مشورت کن اونوقت تصمیم بگیر