2777
2789
عنوان

خواهرای قشنگم بیاید ترفند مهربون بودن با نامزدتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 109 پست
معلومه ک تو نرمالی زندگیتوازدست نده منتظربمون یکی دیگه بیاد ک بهترباشه

انگار فقط،میخواد من ی گوشه زندگیش باشم خیالش راحت باشه ک منو داره بعد به عشق و صفا و تفریحش با بقیه برسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو باکلاس نشون بده اما زیادی خشک نباش‌‌.

با جزئیات نیتونی بهم بگی ؟ اخه من زیادی صمیمی هستم خاکی و هرجا برم پامیشم کار میکنم پیش تودشم هستن اگه یه لطیفه بی نمک تعریف میکنه الکی میخندم همش خودمو شاد نشون میدم ک بهمون بد نگذره اما اون یه دفعه ساکت میشه مثلا گوشیشد میگیره دستش ۲۰مین با باباش حرف میزنه با بقیه چت میکنه علنا یعنی خفه شو

اینارو چند باری صحبت کردیم تکراری شده، رفتارم چطور باشه ؟؟

خودت باش

ولی تمرین کن خودتم خوش رفتار و باآداب رفتار کن

یعنی تو خونه ام که نشستی حتی تمرین کن آروم و زیبا غذا خوردن رو؛ خانومانه نشستن و بلند شدن رو.

کتاب زنان زیرک رو بخون حتمااااا.

در مورد هدفاتون صحبت کنید. نزار خیلی سکوت باشه شروع کن از روزت تعریف کردن بحث باز میشه

از خانوادت مخصوصا مشکلاتش اصلا نگو

دعوا کردنی اصلاااااا توهین نکنید ولی صحبت و گفتگو کنید تا بفهمید علت اصلی چیه

با جزئیات نیتونی بهم بگی ؟ اخه من زیادی صمیمی هستم خاکی و هرجا برم پامیشم کار میکنم پیش تودشم هستن ا ...

صدبار باید بهش بگم تا برین بیرون، بارها نگفتم ببینم خودس میگه اما اصلا انگار نه انگار 

خودت باش ولی تمرین کن خودتم خوش رفتار و باآداب رفتار کن یعنی تو خونه ام که نشستی حتی تمرین کن آروم ...

اینقدر حق به جانبه ک حد نداره مثلا با کم محلی ادمو ب جنون میکشه بعد ک من قهر میکنم میگه مگه چیکار کردم ؟؟؟ من هیچ کار بدی نکردم

به نظر من رفتارش طبیعی نیست، همینک زیادی منو کنترل میکنه، دلش نمیخواد دستم تو جیب خودم باشه بهش محبت ...

عزیزم ایشون کم کم اعتماد ب نفس رو ازتون میگیرن

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
اینقدر حق به جانبه ک حد نداره مثلا با کم محلی ادمو ب جنون میکشه بعد ک من قهر میکنم میگه مگه چیکار کر ...

ی پیشنهاد من بدم بهت؟

این دفعه اگع کاری کرد قهر نکن رفتارت رو تغییر بده 

نچ نکن.سنگین تر باش.کارم نکن مگه خدمتکاری اول بسم‌الله

اره خیلی از خودم مایه گذاشتم ک اینقدر دست کم گرفته شدم هر بار قهر کردیم تا گفته ببخسید بعداز ی روز آنبلاکش،کردم خیالش راحته ک من همیشه هستم

اینقدر حق به جانبه ک حد نداره مثلا با کم محلی ادمو ب جنون میکشه بعد ک من قهر میکنم میگه مگه چیکار کر ...

چرا به فکر این هستی نظرش رو جلب کنی؟بزار اون بدوئه دنبالت...این دفعه تو براش بهونه بیار برای بیرون رفتن