2777
2789
عنوان

خواهرای قشنگم بیاید ترفند مهربون بودن با نامزدتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 109 پست
منم فکر میکردم مهربونتر از این ادم وجود نداره کافی بود بگم مثلا یه ادامس طعمشو دوست دارم نصف شب ده ت ...

ای بابا

چقدر این پسرا موجودات ناشناختن!!😕

دقیقا اخلاقم عوض بشه ادم دیگه دلشو به چی خوش کنه😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس اقتدار یعنی چیکار کنیم؟؟؟ بهم یاد میدی عزیزم🩷

ببین به صورت غریزی در جنس مذکر حس قدرتمندی نهفته شده

تو طبیعتم نگاه کنی یه شیر نر که گله رو هدایت میکنه 

مردها بواسطه این غریزه دوس دارن اون قدرت رو داشته باشن

پس با چیزای کوچیک و بزرگ اینکه اون رییس بودنو  بهش القا کن

مثلا از باز کردن در قوطی رب و شیشه ابلیمو و ....

تا تعریف و تمجید ازش جلو جمع

مثلا جلو جمع بگی من ب رانندگی همسرم خ اعتماد دارم واقعا مثل رانندگی اون ندیدم انقدر خوب 

و ...

من دیگه بریدم ، میخوام کات کنم چون احساس میکنم قدرمو نمیدونه ، لیاقت عشقی ک بهش میدم نداره از یه طر ...

بهش رک روراست بگو ک دیگه بریدی و نمیتونی بعدش براش شرایطت رو بگو قبول کرد خوب ادامه بدین اما اگه بعد زد زیرش ی قهر جدی جدی کن مسدودش کن چند روز هم برو خونه دوستی آشنا بعد ی هفته برگرد اگه چشم ب راهت بوده دوست داره اگه عصبی بود ن دوستت نداره فقط میخوادت تا تو خونش باشی این ک بهت اجازه رفتن توی جامعه رو نمیده یعنی میخواد فقط زندگی شو جمع و جور کنی  

امید وارم رابطتون بهتر شه قشنگم