2777
2789
عنوان

خواهرای قشنگم بیاید ترفند مهربون بودن با نامزدتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 109 پست
خیلی هم عای عزیزم پل طبیعت،  بام تهران،  ایران مال، این همه جای گردش گری دیدنی، ...

با خانوادش زیاو بیرون میره مغازه داره شاکردم داره 

اما پیش من ک میاد عجله داره برگرده همش میگه هیشکی بالاسر کارگرا نبست فلانه بهمانه 

بعد منو ک میرسونه دوباره خودش،میره میچرخه 

پریشب بخاطر ابن کارش کلا باهاش دعوا کردم خطامو شکوندم حتی ولنتاین هم با برادرش و اینا رفته بودن همدان تفریح ،ب من نگفته بود ،،،،خودش گفته بود من اصلا ازش نخواستم ک برات طلا میگیرم اما بعد اصلا ب روی خودش نیاورد

باهم برین سینما

برین

کوه

برین دوچرخه سواری

خوراکی ببرین توی طبیعت بخورین

اره کیکم میتونی ببری

بازی فکری میتونی بخری بازی کنید باهم حتی همین منچ ساده

میتونین فیلم ببینین کنار هم

از ایندتوت هدفاتون حرف بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن خودم دیگه بریدم ، بهش زیاد محبت میکنم فوری سواستفاده مبکنه ک من با رفبقام برم مسافرت ،حالا گیر نمیدم بهش ولی ب من ک میرسه اصلا تایم نداره

کم محلی میکنم اصن نمیگه چته یه بار میپرسه فقط مثلا میگم حوصلم سررفته میگه برد خرید کن یا با مامانت برو دور بزن نمیگه خودم میام. نبالت

بارها بهش گفتم حس میکنم دوسم نداری اما میگه میمیرم برات و از این چرت وپرتا ک باکاراش زمین تااسمون متفاوته

ناراحت نشی ولی خواهرم من آینده خوبی رو براتون نمیبینم 😭🥺

خودمم همینو حس میکنم، گاهی میگم من زیادی پلیس بازی درمیارم یا شکاکم، الان اکثر مردا اینطورین

وای بعد از ۱۴ماه غلقش هنوز دستم نیومده 

نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم ، قهر میکنم دوروز بعد میاد منت کشی من بدون تو نمیتونم قول میدم وقت بذارم جبران کنم ....از اونور اجازه نمبده کلاسای ارایشگریمو ادامه بدم میگه نباید کارکنی خودم بهت پول میدم،اما خورد خورد میده منم روم نمیشه چیزی بگم قبول کردم کار نکنم

ناراحت نشی ولی خواهرم من آینده خوبی رو براتون نمیبینم 😭🥺

حتی گفتم برم باشگاه اولش گفت اره چرا که نه 

اما بعدش تا دوهفته چنان رفته بود تو قیافه ک منصرف شدم 

اها یادمه اثن پول تو جیبیم بهم نداد ک نکنه برم 

باهم برین سینما برین کوه برین دوچرخه سواری خوراکی ببرین توی طبیعت بخورین اره کیکم میتونی ببری ...

نمیاد که، اینقدر بش گفتم بریم توچال یه روز،،،گفت چشم نیوند ۳روز بعد دقیقا ولنتاین باخانوادش رفت همدان 😐😐😐😐🥲🥲🥲

ازدواج نکنی پس باهاش موردابهترهست اخلاق مهم تر پوله زیاده بنظرمن چون پولو میشه بدست اورد

عزیز دلم من واقعا خودشو دوست دارم و عاشقش شدم دروغ چرا روزای اول همه خانوادم میگفتن شرایطش خوبه قبول کن، منم قبول کردم بعد خودش اون روزا خییییلی خوب بود الان اصن ی جور دیگه شده

من دیگه بریدم ، میخوام کات کنم چون احساس میکنم قدرمو نمیدونه ، لیاقت عشقی ک بهش میدم نداره

از یه طرف به شدت بهش علاقمندم و هفته پیش ک دوروز باهاش قهر بودم کارم ب دکتر مغزواعصاب کشید، از همه ی مردای دنیا از نظر رابطه و عاطفی باهام کاری کرده بجز خودش متنفر بشم ، نمیدونم بابد ادامه بدم ؟؟ با این ادم ک داره هرروز سردتر میشه مثلا تازگیا رفته ی شهر دیگه ماشین خریده ، توی اون مدتی ک من قهربودم باهاش ، احساس میکنم قصدا به من کم محلی میکنه تا من قهر کنم ب کاراش برسه شایدم با یه دختر دیگه .....😭😭😭😭