2777
2789
عنوان

یه مرغ برای ۲۰ نفر خوندم داغ دلم تازه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 97 پست

مادرشوهر من زرنگه میوه میزاره رو‌ میز و تعارف نمی کنه‌

من همیشه بعد شام یا اگه زودتر بریم قبلش حتما میوه می خورم. 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به خدا غذا کم نبود اتفاقا من خیلی رعایت میکنم بارها شده کم بوده اصلا نزاشتم کسی بفهمه با بچهام خو ...

اتفاقا ما ترکا مهمونمون کم غذا بخوره خیلی ناراحت میشیم

چون ب هر حال برای اون غذا کلی زحمت کشیده شده و میزبان دوست داره مهمان خوب بخوره کم بخوره احساس میکنیم غذامون بد مزه بوده یا باب میل نبوده 

من خونه مادرشوهرم از همه بیشتر میخورم حتی از پدر شوهرم 

اونا ک همیشه کیف میکنن میگن غذا به آدم خیلی میچسبه با تو با اشتها میخوری 

در حالیکه خونه خودمون تو رژیمم 😂

هر هفته میریم همع گی خونه مادر شوهرم از هفته دیگه خیلی کم غذا میخورم 

نه اینکارو کنی ضعف نشون دادی خونه غریبه که نیست مادرشوهرته اون با اون کارش خودشو ضایع کرده اگه سری بعد کم بخوری میگه نگااا حرفم به جا بوده خجالت کشید دیگه کم میخوره 

اون کاربرارو درک نمیکنم که میگن باید از قبل چیزی میخوردی شما هفته ای یه بار اونجایین نباید رودرواسی داشته باشی که  اگه چیزی گفت پرو پرو بگو من بچه شیر میدم 

بعدم ما و خانواده شوهرم هم مهمونی هامون زیاده شده اصلا ازین عادتا نداریم بخوایم بشقاب همو نگاه کنیم غذا خوشمزه باشه هم کلی تعریف میکنن و بیشتر میخورن 

اتفاقا ما ترکا مهمونمون کم غذا بخوره خیلی ناراحت میشیم چون ب هر حال برای اون غذا کلی زحمت کشیده شده ...

نمیدونم چرا ولی از همون اول غذا تو خونه مادر شوهرم بهم می‌چسبه اصلا هم اهل غذا های خوشمزه و خاص نیستن ها یا آبگوشت یا غیره یا قرمه حامله بودم فقط دوست داشتم برم اونجا یه لقمه نون پنیر بخورم .در حالی که خونخ خودم همه چی هست خداروشکر. 

[QUOTE=329397507]وااااااا چه رفتار زشتی داشت،بعضیا نمیدونم چجوری روشون میشه اینجوری بگن من فکر کردم ...

کاش محل نمیدادی به حرفش و همینجوری میخوردی

من خیلی بغضم میگیره یکی بهم اینجوری بگه

من یه بار بچه بودم و روزه،تو حیاط خالم اینا توت فرنگی بود،رفتم چند تا توت فرنگی چیدم مثلا ۴ یا ۵ تا که بعد افطار بخورم

عروسش اینا اومدن زد به دست من😑😑برگشت گفت مامان(یعنی خالم) مگه نگفتم نذار کسی توت فرنگی هارو بچینه؟!

من هیچی نگفتم بهش،رفتم دستامو بشورم که شیر آب هم سمت توت فرنگی ها بود،این زنیکه گدا هم فکر می‌کرد میرم توت فرنگی بردارم برگشت گفت حرومت بشه اگه میخوای توت فرنگی بچینی

منم برگشتم گفتم اینجا خونه خالمه تو نمیتونی به من بگی بچینم یا نچینم(خالم خودش زور میکرد که بچین)

بعد توت فرنگی هارو پرت کردم جلوش تو حیاط رفتم 

از اون موقع که حدودا ۱۰ سال میگذره دیگ محلش نمیدم حتی چند سال سلام هم نمیدادم بهش به کل فامیل هم گفتم رفتارشو و همه ازش بدشون میاد

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
چی شده بود قبلش

قبل شام تو اتاق بودیم جاریم تولدمو تبریک گفت بعد اون یکی خواهر شوهرم تبریک گفت جاریم گفت کادو چی گرفتی منم نشون دادم یه گردنبند گرفته بودم اونم از بالا سرم بود دید گفت مبارکه  رفت

اگه کسی متوجه میشه و بهت تعارف میکنه کم بکش که نشون بدی ناراحت شدی مگه نه هرچقدر دوست داری بکش

اینجور ادمای وقیح بفهمن ناراحت شدی بدتر حق به جانب میشن اصلا نباید کم اورد کم بکشه خواهرشوهرش میگه حرفم درست بوده خودشم خجالت کشیده ولی زیاد بکشه میفهمه به اون ربطی نداشته و نباید حرف اضافه بزنه 

یه حس خیلی بدی گرفتم خورد شدم انگار جلو بچها جاریم شوهر خواهر شوهرم روبه روم بود

اتفاقا باید می کشیدی جلوت همه شو میخوردی، با پوز خند میگفتی ببین خوردم غذاهاتون تموم شد بتو نرسید..‌نباید ضعف نشون بدی، مادر شیرده باید غذا بخوره

نه اینکارو کنی ضعف نشون دادی خونه غریبه که نیست مادرشوهرته اون با اون کارش خودشو ضایع کرده اگه سری ب ...

من از قصد خودمو گشته نگه نداشته بودم که برم اونجا زیاد بخورم امروز جایی دعوت بودیم جشن مولودی زود ناهار خوردیم رفتیم دیگه از اونجا اومدیم یکم کار داشتم انجام دادم رفتیم خیلی گشنه شده بودم