2777
2789
عنوان

یه مرغ برای ۲۰ نفر خوندم داغ دلم تازه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 97 پست

من خیلییییی حساسم اگ یکی ایتحوری بگ عمرا بتونم ی قاشق بزارم دهنم حتی همونجا میکشیدم کنار میگفتم من نمیخورم ک کم نشه غذا اینحوری میفهمید چقد کارش زشته بقیه هم میدیدن و جرعت نمیکرد دیگ حرف چرت بزنه....نکه بیشتر بخورم بگ چقد بی عاره هیچی بهش برنمیخوره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه رفته بودیم روستا خونه عموش 

اهان آره دیدم 

منم خیلی از قورباغه میترسم خیلیا😑😑

ولی شما به حرفاش اهمیت نده وقتی میدونی زبونش تلخه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
اهان آره دیدم  منم خیلی از قورباغه میترسم خیلیا😑😑 ولی شما به حرفاش اهمیت نده وقتی میدونی زب ...

سخته .تت‌ دو سه سال پیش خیلی راحتر کنار میومدم .ولی الان برام سخته خوب سنم بالاتر رفته دخترم بزرگ شدت بچهای اونا بزرگ شدن سخته برام جلو بقیه اینجوری حرف میزنه

سخته .تت‌ دو سه سال پیش خیلی راحتر کنار میومدم .ولی الان برام سخته خوب سنم بالاتر رفته دخترم بزرگ شد ...

اون خانم ۸۰ سالش هم بشه بازم زبونش تلخه

باز خوبه شما کوتاه میای

من یه اخلاقی دارم به یکی اصلا بی احترامی نمیکنم یا دلشو نمیشکنم ولی کافیه یه بار دلمو بشکنه اونوقت برای همیشه میذارمش کنار و اصلا محل نمیدم بهش

آدم زبون تلخ رو هم سخته واقعا تحمل کردن،چون مدام آدم ناراحت میشه

یا هم کلا باید بی تفاوت شد نسبت بهش

چون نمیشه هی دهن به دهن شد و جواب پس داد ممکنه دعوا بشه اونوقت 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
اون خانم ۸۰ سالش هم بشه بازم زبونش تلخه باز خوبه شما کوتاه میای من یه اخلاقی دارم به یکی اصلا بی ا ...

من اصلا جواب پس نمیدم اکثرا سکوت میکنم اگر هم چیزی بگم خیلی آروم بدون دعوا مثل همون قضیه دستمال که فقط گفتم بد مگه تمیزی دوست دارم 

من اصلا جواب پس نمیدم اکثرا سکوت میکنم اگر هم چیزی بگم خیلی آروم بدون دعوا مثل همون قضیه دستمال که ف ...

منم اصلا جواب پس نمیدم ولی دیگ سرد میشم خیلی سرد در حد قطع رابطه

ولی مامانم خیلی رک جواب طرفو میده 

یجوری که دیگ طرف هیچی نتونه بگه