کاش این کار کرده بودم .بچهام شیر به شیرن خیلی دنبال شون میرم شیر هم میدم واقعا گشتم میشه دست خودم نب ...
نوش جونت ولی دفعه دیگه احترام خودت و حفظ کن☺️ مخصوصا تو قوم شوهر ی بشقاب غذا نکشی فقیر میکنه ن نخوردنش آدم میکشه از گشنگی در هرصورت سعیتبر اسن باشه عزت نفست حفظ بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه قبل رفتن ب مهمونی اگه خیلی گشنه اید ی چیزی بخورید من شخصا خونه همچین ادمی یا دیگ نمیرم یا برم ...
خونه اون نبود خونه مادر شوهرم بودیم .آخه شوخی هم باید به جا باشه این چه شوخیه .البته که به نظرم شوخی نبود دید خیلی بد گفته گفت شوخی کردم. به خدا اندازه ادم بزرگ برای بچهای خودش غذا میکشه همیشه
خیلی کار زشتی کرده پیش همه اونجوری گفته ولی شما هم وقتی مهمون زیاده سعی کن کم بکشی غذا کم بو ...
نه به خدا غذا کم نبود اتفاقا من خیلی رعایت میکنم بارها شده کم بوده اصلا نزاشتم کسی بفهمه با بچهام خوردم. بعدم همه سر سفره بودن کشیده بودن ما سه تا مونده بودیم
من جای تو بودم یه پوزخند میزدم حتی اگه می ترکیدم بعدش یه کفگیرم می کشیدم😂 من هر روز رژیمباشم خونه مادرشوهر و … نه تنها رژیم نیستم بلکه حسابی دلی از عزا درمیارم
عزیزم بهترینارو بپوش و بخور و … زن باید خرج وارج داشته باشه
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان