2777
2789
عنوان

یه مرغ برای ۲۰ نفر خوندم داغ دلم تازه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 97 پست
درکت مسکنم خیلی حس بدیه اونم تو جمع

اره خیلی زیاد 

باز من بچه بودم و اون واقعا نفهم بود 

ولی دیگ خواهر شوهرت واقعا کارش زشت بود،اصلا برات مهم نباشه 

اون با این رفتارش بیشعوری خودشو ثابت کرد

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا باید می کشیدی جلوت همه شو میخوردی، با پوز خند میگفتی ببین خوردم غذاهاتون تموم شد بتو نرسید..‌ ...

والا اگه منو با بچه‌ای خودش هک مقایسه میکرد بازم من زیاد نکشیده بودم یه کفگیر بیشتر از بچه شیش ساله خودش بود غذای من

من مادر سه تا بچه ام .عروس بزرگ شونم خیر سرم 

اخه خودشم شیر میدین 

بعدشم از حرف زدنتون مشخصه هم باشخصیت هستید هم مهربون 

به حرفش اهمیت ندید اصلا،واقعا حرف یه سری آدما مهم نیست

بعدشم همه یادشون رفته الان،مثلا میبینی یه اتفاقی میوفته دیگ فرداش همه فراموش میکنن

اصلا ذهنتو درگیر نکن 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
اخه خودشم شیر میدین  بعدشم از حرف زدنتون مشخصه هم باشخصیت هستید هم مهربون  به حرفش اهمیت ...

من اصلا به روم نیاوردم فقط بشقاب خالی کردم اونم گفت شوخی کردم هست بخور گفتم نه زیاد بود ممنون .ولی حالم خیلی بد شد

اخه هر هفته یه چیزی میگه بعد میگه شوخی کردم منم ناراحت میشم خوب این چه شوخی‌هایی هست من اصلا با تو ک ...

دقیقا

کاش خالی نمیکردی

احتمالا بخاطر گردنبند اینا حسودی نکرده بهت؟

دو هفته پیش موقع ظرف شستن داشتم با جاریم در مورد دستمال اشپز خونه حرف می‌زدیم من خیلی به دستمال اشپز خونه علاقه دارم طرح و رنگ مختلف دارم چیدم تو کشو یه بار بره همه شون یه دونه هدیه گرفتم هم خواهر هام هم خواهر شوهرم و جاری چون خودم دوست دارم بره اونا هم گرفتم .جاریم داشت میگفت از وقتی کشو تو رو دیدم انقد خوشگلن منم یع پسره هست میاد دست فروشی تو مغازه ها منم هر دفعه میاد ازش میخرم شوهرم مبگه چقد دستمال میخری منم گفتم زنداداش و ندیدی چقد دستمال خوشگل داره من گفتم حس خوبی بهم میده هر بار یکیشو برمیدارم بعضی وقتا همینجوری کشو رو باز میکنم نگاه میکنم مرتب میکنم یهو  خواهر شوهرم برگشت با لحن خیلی مثلا تاسف یار گفت هیچ عقل نداره این دختر هیچ سرمون کلاه رفت.حیف  من گفتم چرا عقل ندارم خوب تمیزی و دوست دارم 

دقیقا کاش خالی نمیکردی احتمالا بخاطر گردنبند اینا حسودی نکرده بهت؟

اگه بگم کلا از اول سر همه چی حسادت کرد ولی غیر مستقیم. فکر میکنید چون خواهر شوهرم هست میگم .ما با هم دوست خیلی صمیمی بودیم ازدواح مون هم به واسطه دوستی مون بود

دو هفته پیش موقع ظرف شستن داشتم با جاریم در مورد دستمال اشپز خونه حرف می‌زدیم من خیلی به دستمال اشپز ...

وااااااااا 

ببین خواهرشوهرت مثل دوست من حالت پررویی داره

که حرف از حلقش میاد بیرون و تو مغزش اصلا تجزیه تحلیل نمیکنه یا براش مهم نیست طرف مقابل ناراحت شه یا ن

اگه بگم کلا از اول سر همه چی حسادت کرد ولی غیر مستقیم. فکر میکنید چون خواهر شوهرم هست میگم .ما با هم ...

وضع مالی شوهرش چطوره نسبت به شما؟

ولی خواهر شوهر بزرگم خیلی خانم تو این ۱۴ سال شاید ده بار از حرفش ناراحت شدم اونم یه ساعته یادم رفته میدونم از قصد ناراحت نمیکنه میگم حتما هواسش نبود یا منظورش این نبود