الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دو هفته پیش موقع ظرف شستن داشتم با جاریم در مورد دستمال اشپز خونه حرف میزدیم من خیلی به دستمال اشپز خونه علاقه دارم طرح و رنگ مختلف دارم چیدم تو کشو یه بار بره همه شون یه دونه هدیه گرفتم هم خواهر هام هم خواهر شوهرم و جاری چون خودم دوست دارم بره اونا هم گرفتم .جاریم داشت میگفت از وقتی کشو تو رو دیدم انقد خوشگلن منم یع پسره هست میاد دست فروشی تو مغازه ها منم هر دفعه میاد ازش میخرم شوهرم مبگه چقد دستمال میخری منم گفتم زنداداش و ندیدی چقد دستمال خوشگل داره من گفتم حس خوبی بهم میده هر بار یکیشو برمیدارم بعضی وقتا همینجوری کشو رو باز میکنم نگاه میکنم مرتب میکنم یهو خواهر شوهرم برگشت با لحن خیلی مثلا تاسف یار گفت هیچ عقل نداره این دختر هیچ سرمون کلاه رفت.حیف من گفتم چرا عقل ندارم خوب تمیزی و دوست دارم
اگه بگم کلا از اول سر همه چی حسادت کرد ولی غیر مستقیم. فکر میکنید چون خواهر شوهرم هست میگم .ما با هم دوست خیلی صمیمی بودیم ازدواح مون هم به واسطه دوستی مون بود
ولی خواهر شوهر بزرگم خیلی خانم تو این ۱۴ سال شاید ده بار از حرفش ناراحت شدم اونم یه ساعته یادم رفته میدونم از قصد ناراحت نمیکنه میگم حتما هواسش نبود یا منظورش این نبود