ما بهتریم .اونا هم خوبن بد نیستن ولی هیچی نمیخرن منظورم اینه خونه و ماشبن شون ارتقا نمیدن یا مسافرت اصلااا نمیرن ۱۲ سال پیش یه مشهد رفتن امسال هم یع شمال رفتن.ولی لباس زیاد میخره از همون اولش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داشت با شوهرم و مامانش در مورد خونه حرف میزد یهو برگشت گفت اون یکی داداشش خونه خریده ما نمیدونستیم که خریده دید ما نمیدونم ترسید چون به شدت از اون جاریم میترسه. میدونست اگه جاریم بفهمه که به ما گفته خونه خریدن یه شر بزرگ میشه شوهرم پیدا شد شیرینی بخره ببریم مهمونی این شروع کرد داد و بیداد که چرت بت داداشم بد رفتاری میکنی من برگشتم گفتم با منی گفت اره گفتم چیشده گفت خیلی با داداشم بد رفتاری میکنی گفتم خوب چیکار کردم بگو هیچی نگفت همش گفت بد رفتاری میکنی دیگه نمیدونست چی بگه هر چرت و پرتی میگفت داد و بیداد میکرد دو روز ادامه داد آخر حال من بد شو راهی بیمارستان شدم ول کرد
واااااااا یهو گفت این حرفو؟!😑😑دیوونه س فکر کنم خواهر شوهرت اصلااااااا ناراحت نشو واسه حرفاش پس
خدا شاهده .اگه دروغ بگم انقد گند زد که مادر شوهرم و خواهرشوهر کوچیکم اون موقع ۱۵ سالش بود معذرت خواهی کردن از من .من شبش تو حیاط خونه عموش قورباقه دبدم ترسیدم .صبحش حالم خیلی بد بود اصلا نمیتونستم رو پاهام وایستم مادر شوهرم گفت ترسیده ببر دهات بغلی براش دعا بنویس به شوهرم گفت برو منو اورد دیگه رسیدم از حال رفتم که بردن بیمارستان فشارم رو ۶ بود