2777
2789
عنوان

یه مرغ برای ۲۰ نفر خوندم داغ دلم تازه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 97 پست
ولی خواهر شوهر بزرگم خیلی خانم تو این ۱۴ سال شاید ده بار از حرفش ناراحت شدم اونم یه ساعته یادم رفته ...

آره بعضیا از عمد یه حرفو نمیگن 

ولی این خواهرشوهرت رفتارش جالب نیس

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
وضع مالی شوهرش چطوره نسبت به شما؟

ما بهتریم .اونا هم خوبن بد نیستن ولی هیچی نمیخرن منظورم اینه خونه و ماشبن شون ارتقا نمیدن یا مسافرت اصلااا نمیرن ۱۲ سال پیش یه مشهد رفتن امسال هم یع شمال رفتن.ولی لباس زیاد میخره از همون اولش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بهتریم .اونا هم خوبن بد نیستن ولی هیچی نمیخرن منظورم اینه خونه و ماشبن شون ارتقا نمیدن یا مسافرت ...

پس بخاطر اینکه وضع مالی شما بهتره احتمالا حسادت میکنه بهتون و این حسادت باعث میشه اونجوری رفتار کنه 

جاری منم حسوده به شدت😑😑

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
پس بخاطر اینکه وضع مالی شما بهتره احتمالا حسادت میکنه بهتون و این حسادت باعث میشه اونجوری رفتار کنه& ...

اخه حسادت به چی مال دنیا که قرار بمونه تو همبن دنیا .ارزش داره ادم دل بشکنه

همیشه دستگیرش بودم بارها بدون شوهرش با ما اومده مسافرت یه بار تو مسافرت چنان کاری کرد منو با فشار ۶ ...

چیکار کرد

اخه حسادت به چی مال دنیا که قرار بمونه تو همبن دنیا .ارزش داره ادم دل بشکنه

والا اونقدر حسادت داره از همون اولش

خودشم شوهرم خیییییلی خوبه براشون ولی نمیدونم چرا این همه حسادت دارن

منم بخاطر همین رفت و آمد رو کلا کم کردم 

سالی یه بار تو عید میریم

چیکار کرد

داشت با شوهرم و مامانش در مورد خونه حرف میزد یهو برگشت گفت اون یکی داداشش خونه خریده ما نمیدونستیم که خریده دید ما نمیدونم ترسید چون به شدت از اون جاریم می‌ترسه. میدونست اگه جاریم بفهمه که به ما گفته خونه خریدن یه شر بزرگ میشه شوهرم پیدا شد شیرینی بخره ببریم مهمونی این شروع کرد داد و بیداد که چرت بت داداشم بد رفتاری میکنی من برگشتم گفتم با منی گفت اره گفتم چیشده گفت خیلی با داداشم بد رفتاری میکنی گفتم خوب چیکار کردم بگو هیچی نگفت همش گفت بد رفتاری میکنی دیگه نمیدونست چی بگه هر چرت و پرتی میگفت داد و بیداد میکرد دو روز ادامه داد آخر حال من بد شو راهی بیمارستان شدم ول کرد 

داشت با شوهرم و مامانش در مورد خونه حرف میزد یهو برگشت گفت اون یکی داداشش خونه خریده ما نمیدونستیم ک ...

واااااااا یهو گفت این حرفو؟!😑😑دیوونه س فکر کنم خواهر شوهرت

اصلااااااا ناراحت نشو واسه حرفاش پس

من هر هفته میبینمش ولی تو خونه مادر شوهرم

من نمیرم خیلی

میبینی دعوت کردنی میگم خسته م نمیتونم بیام

واااااااا یهو گفت این حرفو؟!😑😑دیوونه س فکر کنم خواهر شوهرت اصلااااااا ناراحت نشو واسه حرفاش پس

خدا شاهده .اگه دروغ بگم انقد گند زد که مادر شوهرم و خواهرشوهر کوچیکم اون موقع ۱۵ سالش بود معذرت خواهی کردن از من .من شبش تو حیاط خونه عموش قورباقه دبدم ترسیدم .صبحش حالم خیلی بد بود اصلا نمیتونستم رو پاهام وایستم مادر شوهرم گفت ترسیده ببر دهات بغلی براش دعا بنویس به شوهرم گفت برو منو اورد دیگه رسیدم از حال رفتم که بردن بیمارستان فشارم رو ۶ بود  

خدا شاهده .اگه دروغ بگم انقد گند زد که مادر شوهرم و خواهرشوهر کوچیکم اون موقع ۱۵ سالش بود معذرت خواه ...

واااااااای چرا اینجوریهههههه 

شما تو روستا زندگی میکنید؟

منظورم از اونجا که گفتید دهات بغلی

اتفاوت خییییلی عاقل با سیاست خونه داریش عالی بچه داریش خوب تمیز ولی زبون به شدت نیش دار

وااااای زبون مهمه دیگه 

من یه همکلاسی داشتم تو دانشگاه زبونش اونقدر نیش دار بود که همه متنفر بودن ازش