2777
2789
عنوان

وای چقد از این دخترایی که تو اینستا با مش روب فاز میگیرن بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 134 پست
درست میگی اونا فاسدن من طرفداری از اونا نمیکنم ولی اینا هم فساده اگه اونایی که میگی لخت شدن عروسی گر ...

همچنان اونا هم مثل اینابودن ولی هنوز لو نرفته خواهر خیلی مونده به حرفم برسی . همین فاسدا بزن مستندات ببین که خانومشون توتلویزون روسری و چادر رو دماغش بود بعد پشت سر اینطورن برا بقیه حجاب میخان ازدواج ساده میخان ولی خودشون و ببین کند زدن به دین دیگه هیچکی بااینانیس همچین باحرفای اینا اگر بهشتی بود هم به ما نمیگفتن

چیو به چی ربط میدی مغلطه میکنی تجاوز چه ربطی داره به سبک زندگی دخترای دیگه داره؟؟؟!!!!طرف دلش میخوا ...

ما سرمون به کار خودمون باشه اونایی که از هیچ چیزی باکی ندارن مستن فلانن با ما کار دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مست تو خیابون به پست خودت یا بچت بخوره بهت تجاوز‌کنه تحت تاثیر قرار‌نمیگیری؟؟؟یه مست با ماشین یا ...

کسی که جنبه و ظرفیت ندارع نخوره .اونی که جنشو داره بخوره نوش جونش  اون بچه ای که میگی مست می‌ره سرکلاس پدر مادر ندارع کاسه داغ تراش نشو

اونایی که تو مراسمات مذهبی اسلامی شرکت میکنن و نماز میخونن دینشون چی میتونه باشه بودایی؟؟ بعدم از او ...

میتونیم بگیم دوقطبی 

من خودمم خدا پرستم ولی حجاب ندارم خودمم اون دنیا جواب میدم ب کسی هم ربط نداره

همچنان اونا هم مثل اینابودن ولی هنوز لو نرفته خواهر خیلی مونده به حرفم برسی . همین فاسدا بزن مستندات ...

سردار سلیمانی و حاجی زاده مث اینا بودن؟ اونا که از جوون عزیزتر نداشتن اونم دادن برا ما

ما سرمون به کار خودمون باشه اونایی که از هیچ چیزی باکی ندارن مستن فلانن با ما کار دارن

کار داشتن زنگ بزن به پلیس 

مزاحمت تو همه جای دنیا غیر قانونیه و باید قانونی برخورد بشه

سردار سلیمانی و حاجی زاده مث اینا بودن؟ اونا که از جوون عزیزتر نداشتن اونم دادن برا ما

اونام خیلی یهویی این اتفاق افتاد براشون شاید ولی لاقل یه پول کلان به سهمیه توپ برا خانوادشون موند ماها چی؟پدر من بااین همه پول نتونست کاری کنه من یه رشته تاپ بیارم ولی سهمیه ها رو برو ببین 

میتونیم بگیم دوقطبی من خودمم خدا پرستم ولی حجاب ندارم خودمم اون دنیا جواب میدم ب کسی هم ربط نداره

من به شخصه با حجاب کاری ندارم خودمم کامل نیست حجابم درحد معموله اماا جایی که بخواد آسیب بزنه به بچه من که جذب بشه فکرش درگیر بشه بره دنبال اونا فرق داره چون ما یه جامعه هستیم خوب مثلا منم بگم میخوام تجاوز کنم به بچه ها به کسی هم ربط نداره اون دمیا هم جواب میدم اینجوری خنده داره واقعا

کار داشتن زنگ بزن به پلیس مزاحمت تو همه جای دنیا غیر قانونیه و باید قانونی برخورد بشه

والا یه هفته اس در مدرسه پسرم یه ماشین میره برا بچه های دبستانی مشکل ایجاد میکنه حتی خواستن بزور سوارشون کنن ۴ تا پسر جوون زنگ هم میزنیم پلیس نمیاد...زمان ما که بچه بودیم این جوری معمول نبود این اتفاقا هم خیلی کم میفتاد..من میگم جامعه باید سآلم باشه قانون هر کشوری باید رعایت بشه که هرج و مرج نشه

من به شخصه با حجاب کاری ندارم خودمم کامل نیست حجابم درحد معموله اماا جایی که بخواد آسیب بزنه به بچه ...

شما حواست به بچت باشه که اینطوری بار نیاد نمیشه کل جامعه و دست گرفت چون متعلق به همه است 

ضمنن من با دوستام بیرون تو فضای باز بودیم پاسور بازی میکردیم بچه ۵ساله اومده میگه عرق ندارید من عرق کشمش دارم خیلی خوبه خب تربیت نداشته این پسر ب من چه ربطی داره خانواده خودش جلوش خوردن که اینطوری میگه باافتخار

والا یه هفته اس در مدرسه پسرم یه ماشین میره برا بچه های دبستانی مشکل ایجاد میکنه حتی خواستن بزور سوا ...

قانون کشور ما ازبیخ غلطه به اینا نیس هروقت مازراتی ۲تومنی رو ندادن ۵۰میلیاردر هروقت پراید ضایع اشغال و ندادن ۵۰۰میلیون هروقت این دولت ازبیخ درست شد حق همه رو داد بقیه رو هم ماخودمون حل میکنیم

اونام خیلی یهویی این اتفاق افتاد براشون شاید ولی لاقل یه پول کلان به سهمیه توپ برا خانوادشون موند ما ...

خیلی یهویی؟ همه ی عمرش تو صف اول جنگ جلو توپ تانک و جنگنده و داعش بوده هزاران تهدیدش کردن کی میاد برا اینکه یه پول برا خانوادش بمونه جونشو تو خطر قرار بده شما حاظری؟نه تا ایمان قوی نباشه نمیشه هر کسی هم لیاقت شهادت نداره

شما حواست به بچت باشه که اینطوری بار نیاد نمیشه کل جامعه و دست گرفت چون متعلق به همه است ضمنن من با ...

خب همین بچه فردا با بچه شما تو مدرسه باشه به اونم نشون میده اینو میگن جامعه من حواسم به بچم هست نگران نباش شما...

خیلی یهویی؟ همه ی عمرش تو صف اول جنگ جلو توپ تانک و جنگنده و داعش بوده هزاران تهدیدش کردن کی میاد بر ...

اونم بخاطر وعده بهشت بوده منم التماسش نکردم بره رفته که رفته الآنم خودش و خانواده در عالم دنیا کیف میکنن . منم جونمو برا خدا و عزیزام بی دریغ میدم حتی بهشتم نمیخام