کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶 مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا اصلا نمیفهمم داستان چیه . من اطرافیان هرکیو میبینم شوهرش میمیره براش اینجوریه یا زنه اصن نمیخاد شوهرشو یا محل اصلا نمیده . اونوقت من صب تا شب شب تا صب همه چی تموم از خونه داری بچه داری خودم همه چی صد در صد عالی و همه چی تموم و خوب باز میبینی باید بگم توروخدا توجه کن بهم . یا میبینی میگه فلانی زنش اینجوریه اونجوریه. شوهدم خوبه خدایی ها ولی اونجوری که باید نیست
کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶 مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی
پدرم و شوهر خالم اینجورین رفیق بودن تو زندگی خیلی مهمه همراهی کردن درک داشتن احترام گذشتن باهم س ...
من اینقدر با شوهرم رفیقم که از زمین بلندش کردم . کمک کردم به آرزوی بچگیاش برسه . ولی میدونی هیچی هنوز سرجاش نیست. اوضاع خیلی بهم ریختس تو زندگیم . عین اتاقی که خیلی بهم ریختس و دارم دنبال لنگه جورابم میگردم و پیداش نمیکنم
من اما باااور کن خودمنمیدونم چراا🤦♀️ واقعا سر زبونها افتادم از بس شوهرم هوامو داره بعد ۱۲ سال ...
خب لابد یه اخلاقی داری یا یه چیزی هست که اینجوریه
میشه بهم بگی
به شخصیتشون مربوطه که احساسی و بامحبتن هر زن دیگه ای هم میگرفتن عاشقش میشدن
نمیدونم واقعا
شاید
من اینقدر با شوهرم رفیقم که از زمین بلندش کردم . کمک کردم به آرزوی بچگیاش برسه . ولی میدونی هیچی هنو ...
رسیدن به این سرو سامون زمان میبره یهو میبینی تو دو سه سال همه چیز درست میشه
همه چی اونجور ک میخوای پیش میره
توکل کن به خدا
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋