کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶 مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی
همسرم رو بخوام توی یک کلمه معرفی کنم میگم حمایت محض علتش تربیت درست به همراه رفتار درست خودم ...
میشه خواهش کنم بیشتر توضیح بدی
کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶 مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی
کار خاصی نمیکنم خودم هستم خودمم همه جوره حمایتش میکنم و عشق میورزم ولی خب همسرم بیشتر حمایتم ...
من همه جوره هواشو دارم . کمک کردم به ارزوهاش برسه . اونم خوبه ها. ولی میدونی علاقه ی اصلی رو نمیبینم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من زن مستقل و قوی و خودساخته ای هستم کلا برای کاری یا چیزی معمولا کمک نمیخوام بخاطر همین اگر جایی از همسرم کمک بخوام به شدت استقبال میکنه
عملا مدیریت زندگی دست منه برنامه ریزی ها دست منه چون میدونه منطقی و بدون غرض ورزی و قاطع برخورد میکنم . از طرفی میدونه نمیتونه بهم زور بگه چون بهیچ عنوان یک قدم هم جلوی حرف زور عقب نشینی نمیکنم ولی اگر حرفش منطقی باشه خیلی راحت میپذیرم
همیشه هم میگه زنهای قوی خیلی باشکوه هستن از زنهای ضعیف و وابسته و نق نقو هم بدش میاد
رسیدن به این سرو سامون زمان میبره یهو میبینی تو دو سه سال همه چیز درست میشه همه چی اونجور ک میخوای ...
اخه مشکلم اینه اصلا نمیدونم باید چیکار کنم
از کجا شروع کنم
میدونی من زندگیم خوب بود
تا اونجایی که باختم به مادرشوهرم
بازیو اون راه انداخت . من کنار کشیدم که درگیر نشم ولی بازم باختم.بدجوریم باختم . واسه همین گیج شدم. دنبالم راه حلم
اخه مشکلم اینه اصلا نمیدونم باید چیکار کنم از کجا شروع کنم میدونی من زندگیم خوب بود ت ...
ببین من جزئیات و نمیدونم اما تمرکز و بزار رو خودت
اصلا سعی کن با حفظ حرمت و فاصله رابطت و با مادرشوهرت پیش ببری
روی رشد خودت سرمایه گذاری کن
ورزش کن ب خودت برس
هرکاری ک حالت و خوب میکنه انجام بده
فقط دنبال بهبودی رابطه خودت و شوهرت باش
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ببین نمیشه اینجا گفت ولی خب مهربانی خوش رفتاری الکی گیر ندادن صداقت اعتماد خب طرف مقاب ...
من زندگیم اوکی بود . نه خیلی یکم
ببشتر بخاطر خانواده ها
ولی خودمو شوهرم خوب بودیم . الانم تا اونجایی که میشه تلاشم و میکنم اونم راضیه
ولی نمیفهمم مشکل کجاس که روز به روز انگار داریم خلاف هم راه میریم . و هی از هم دور میشیم .
من همه جوره هواشو دارم . کمک کردم به ارزوهاش برسه . اونم خوبه ها. ولی میدونی علاقه ی اصلی رو نمیبینم
رفتارش رو رصد کن
همسر من خیلی اهل قربون صدقه رفتن نیست ولی مثلا حواسش هست که من چی دوست دارم از چی بدم میاد خیلی زیر پوستی این چیزها رو تو زندگی اوکی میکنه یا مثلا وقت دکترم یا کارهای درمانیم رو تایمش رو چک میکنه بدون اینکه من بگم مرخصی میگیره و حتی اگر نخوام بازم باهام میاد چون میدونه وقتی میرم بیمارستان از نظر روحی بهم میریزم یا مثلا از رفتارم میفهمه کی حالم بده و باید دورم خلوت باشه پسرمو میفرسته خونه مادر بزرگش . بنظرم علاقه رفتاری خیلی مهم تر از علاقه کلامیه
ببین من زن مستقل و قوی و خودساخته ای هستم کلا برای کاری یا چیزی معمولا کمک نمیخوام بخاطر همین اگر جا ...
قبول دارم . این یه نقطه ضعفه منه . این مدت وقتی تو زندگی شکست خوردم . نشستم و نگاه کردم خورد شدنمو . مثه قبلنا بلند نشدم خودمو بتکونم و دوباره شروع کنم .
میدونی به نظر من علتش اینه خدا اون بنده هاش رو شاید بیشتر دوست داشته یا شاید بنده بهتری هستن یا خوش شانس هستن ،، مثلاً خود من الآن خونه پدرمم دارم جدا میشم بعد چهار سال زندگی مشترک بدون هیچ مشکلی ژ باهم هم خیلی خوب بودیم اما همسرم داره منو طلاق میده فقط و فقط چون میگه منو دوست نداره ، حتی همه جا گفته همسرم خیلی خوبه فقط دوسش ندارم نمیخوامش
من توزندگی واقعا هم به خودش هم خانواده ش احترام گذاشتم بهش محبت کردم بهش اقتدار دادم به خودم رسیدم ، هر کاری کردم اما نظر من اینه مردی که تربیت خانوادگی درستی نداشته و کلا حتی نسبت به خانواده ش بی احساس بار اومده نمیتونه یه مرد عاشق پیشه با احساس برای من بشه و همینطور من کلا شانس ندارم حتی مجردی هم پسرا عاشقم نمیشدن ، با اینکه هم چهره خوبی دارم هم خانواده خوب ، هم تحصیلکرده م
ببین من جزئیات و نمیدونم اما تمرکز و بزار رو خودت اصلا سعی کن با حفظ حرمت و فاصله رابطت و با ...
حرفتو قبول دارم . من خیلی اذیت شدم . اینی که میگم نه مثه بعضیا یطرفه برما .اتفاقا من ادمیم که بشدت منطقیم و حتی اگر یه درصد مقصر باشم میپذیرم . ولی ایندفه واقعا اذیت شدم . اولا سرپا بودم و میرفتم جلو ولی از یجا به بعد ول کردم . خسته شدم . واسه همین بیشتر خورد شدم و همه چی بدتر شد.
خب دقیقا مشکلم همینه که نمیدونم مشکل کجاس . اصلا نمیتونم پیداش کنم . بالاتر هم گفتم . انگار تو یه اتاق که خیلی بهم ریختس دارم دنبال لنگه جورابم میگردم و پیدا نمیشه
حرفتو قبول دارم . من خیلی اذیت شدم . اینی که میگم نه مثه بعضیا یطرفه برما .اتفاقا من ادمیم که بشدت م ...
اینکه همیشه حالمون خوب نباشه از ادما ناراحت شیم
همه اینا عادیه
ولی اینکه انقد تو این حالت بمونیم که احساس سرخوردگی کنیم این واقعا آسیب میزنه
باید بدونی هیچ وجودی ارزش مند تر از خودت نیست
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋