2777
2789
عنوان

چجوری بعضی مردا اینقدر عاشق زنشون هستن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 39 پست
خب دقیقا مشکلم همینه که نمیدونم مشکل کجاس . اصلا نمیتونم پیداش کنم . بالاتر هم گفتم . انگار تو یه ات ...

رابطه عاطفی چطوره 

رابطه با خانواده ها

مشکل اعتماد

مشکل صداقت

😊😊 من با خانوادم خیلی خوشبختم
رفتارش رو رصد کن  همسر من خیلی اهل قربون صدقه رفتن نیست ولی مثلا حواسش هست که من چی دوست دارم ...

منم همسرم خوبه . مثلا پریشبا رفته بود استخر بعد اون ساعت دوازده شب رفته بود برام توت فرنگی سنندج پیدا کرده چون میدونه خیلی دوس دارم یا مثلا شیرینی خامه ای میخره درحالی که خودش متنفره و صرفا برای من میخره 

یا کادو میگیره و چیزی که دوس دارمو برام میخره بدون اینکه بگم 

خیلی چیزا دلم میخاد ویادم میره ولی اون یادش میمونه برام میگیره. یا انجام میده یا هرچی . ولی یجاهایی هم عصبیم میکنه مثلا بارها گفتم جلو بقیه لزومی نداره بگی من فلان ایرادو دارم یا مثلا اگر پدر مادر من فلان جورن جلو بقیه نگو ولی گوش نمیده

تو تنهایی دورم میگرده جلو بقیه شوخی شوخی میگه زن گرفتن بدبختیه

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونی به نظر من علتش اینه خدا اون بنده هاش رو شاید بیشتر دوست داشته یا شاید بنده بهتری هستن یا خوش ...

مبدونی خانواده خیلی مهمه . یکیو میشناسم خانوادش خیلی با سیاستن . مثلا مادرشو پدرش همیشه با شوهرش یجوری رفتار میکنن که الان اون مادر و پدر زنشو از خداهم بیشتر میخاد. از اون طرف خانواده پسره هم خوبن و دانا و عاقل و منطقی 

زندگیشونم خوبه . نه مثه من که مادرشوهرم از روز اول یه جنگ راه انداخت . من خودمو کنار کشیدم درگیر نشم ولی بدجور باختم ‌ توبازی نبودم ولی باختم . از اون طرف خانوادم کارایی میکنن که ینی دلم میخاد سر به بیابون بزارم هرچیم میگم فایده نداره

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

اینکه همیشه حالمون خوب نباشه از ادما ناراحت شیم همه اینا عادیه  ولی اینکه انقد تو این حالت ...

درسته

اینمدت سعی کردم با فیلم دیدن و شیرینی و کیک پزی و کارای موردعلاقم یکم فکرمو دور کنم . تا حدودی موفق بودم . ولی یجاهایی بد اسیب دیدم 

میتونی فیلم یا کتابی معرفی کنی که به دردم بخوره ؟؟

رابطه عاطفی چطوره  رابطه با خانواده ها مشکل اعتماد مشکل صداقت

اسم خانواده میاد گریم میگیره . از اول مشکل همینا بودن

خانواده من که هرچیم بگم فایده نداره . تا کمر تو زندگیمن و دخالت میکنن و اصلا هیچ 

مادرشوهرمم که مثه اتیش زیر خاکستره . میسوزونه ولی معلوم نیست‌ نابودم کرد .

رابطه عاطفی چطوره  رابطه با خانواده ها مشکل اعتماد مشکل صداقت

ولی هب شوهرم میدونه مشکل کجاس ما از اول این مشکل خانواده هارو داشتیم و سعی میکردیم مدیریت کنیم همه چیو

درسته اینمدت سعی کردم با فیلم دیدن و شیرینی و کیک پزی و کارای موردعلاقم یکم فکرمو دور کنم . تا حدود ...

ببین اول از همه بهت پادکست معرفی میکنم

در حین انجام کارای روز مره هم میتونی گوش بدی

برنامه کسی باکس و دانلود کن

از قسمت سرچش پادکست های صلح درون 

رادیو راه

جافکری 

اینا رو دنبال کن 

عالین

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین اول از همه بهت پادکست معرفی میکنم در حین انجام کارای روز مره هم میتونی گوش بدی برنامه کسی باک ...

چشم . ممنون لطف کردی

تربیت درست از خانواده دارن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...