2777
2789

چکار کنم اصلا بلد نیسم🥺

بعد چن روز طول میکشه 

ا فردا میخوام اقدام کنم خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر یه ربع اولش باید ببریش دستشویی ممکنه از هر ۴ بار یه بار جیش کنه فقط اون یه بار بهش جایزه بده تشویق کن ،اینجوری تشویق میشه،بعد دیگه دستت میاد مثلا این بچه هر ۴۰ دقیقه جبش میکنه ،به خودش هم مدام بگو هر وقت جیش داشتی بریم دستشویی بعد جایزه بهت بدم 

حوصله زیاد میخاد،،، اولش ده دقیقه تا ربع ساعت  ببر،، بعد خودت دستت میاد،،، دوسه هفته طول میکشه، ...

وای دوسه هفته شنیدم چن روز

اخه تا حالا که میبردمش بشورمش بهش میگفتم جیش کن جیش نمیکرد

نمیدونم چکنم

من بچه هام دو سالشون کامل دیگه از جیش گرفته بودم راحت بودم،،،، سه ساله که دیگه بزرگه

حرف نمیزده تا الان 

الانم خیلی سربه هواست یه کاری چن بار باید بهش بگی تا بکنه

وای دوسه هفته شنیدم چن روز اخه تا حالا که میبردمش بشورمش بهش میگفتم جیش کن جیش نمیکرد نمیدونم چکنم

من برای خودم میگم که یک سال و ده ماهشون بود شروع کردم،، بچه سه ساله که فکر میکنم دوسه روزه عادت کنه

چرا فصل خوبی نیس🥺 اخه ۳سالش شده جیش یا کاری که میکنه میاد میگه ولی نمیدونم باز امادگی داره یا نه

چون هوا سرده.من خودم سرویسم گرمکننده داره بازم

یک وقتایی سردم میشه.

اگر تا صبح خشک باشه

بفهمه داره کاری میکنه

و‌بیاد هم بگه اوکی نشونه خوبیه

میتونی شروغ کنی.

رفرنس های جدید میگن از ۲/۵ تا ۳/۴ 

کسی ک‌زودتر بگیره ک کاپ نمیدن.

پیج دکتر ظریفی متخصص اطفال فالو کن

کانالش‌عضو شو

راجب پوشک گرفتن(جیش گرفتن کلمخ خوبی نیتس🤣)فایل داره بخون.

💕