2777
2789
عنوان

جاری جدید !!

| مشاهده متن کامل بحث + 5509 بازدید | 129 پست

مثل همیشه خودت باش منم پیش برادر شوهرم راحتم فامیلیم مثل شما زن هم بگیره راحتم چون واقعا از برادر خودم بیشتر نخوامش کمتر نمیخوامش. حتی اونم پیش شوهر من راحت باشه مهم نیس برام 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اوتم هست اون والا  خیلیم راحتتره

عزیزم الان تو داری نظرات کلی آدم با فرهنگ های متفاوت و عقاید متفاوتو میشنوی شاید کسی که پشت این اکانته خیلی خیلی مذهبی یا برعکس باشه 

اما احساس میکنم خانواده شما هم مثل منه 

بنابراین تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که مثل همیشت باش منظورم این نیست با لباس راحتی بری 😂 یه مهمونی رسمی در نظرش بگیر نکه پوشیده تر باشی 

چون توضیحش برای خودت و اطرافیانت راحت تره اگه خدایی نکرده ناراحت بشه قابل توضیحه که همیشه همینطور بودی از بچگی... 

اما اگه پوشیده ببینه تورو و بعد طبق عادت برگردی به پوشش قبلت اگه ناراحت بشه قابل توضیح نیست 

میگه اگه همینطوری بود چرا اون اویل نبود ، اگه اون موقع به فکر من بود که ناراحت نشم چرا الان نیست 

در کل سخت نگیر خودت باش

😂😂😂خودمم تعجب کردم خیلی زود پیش رفتی  موفق باشی عزیزم من که جدیدا آزمون تامین هم اومده ثبت ...

من سینگلم😂 چرا تامین ک خوبه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اتفاقا گلم از این ب بعد اوضاع فری میکنه پس تا با تحقیر ازت نخواست جلو شوهرش رعایت کنی خودت رعایت کنی بهتره...مطمئن باش اونم انتظار داره همونطور ک خودش جلو برادرشوهرش پوشیده س تو هم جلو شوهر اون پوشیده باشی‌‌..عاقلانه اینه پوشیده باشی

الان استارتر گفت من اینطوری قراره بیام؟

خوبه گفتم استارتر رو نمیگم میخوام ببینم بازم قابل احترام هست یا نه چون بحث عقاید و طرز فکر رو آوردی وسط

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
من از محیطش متنفرم پر از انرژی منغیه و شش ماهم اونجا بودم بدترین بلاها سرم اومد متاسفانه اصلا خاطره ...

عع چ بد عزیزم.ایشالا بهترینا واست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خوبه گفتم استارتر رو نمیگم میخوام ببینم بازم قابل احترام هست یا نه چون بحث عقاید و طرز فکر رو آوردی ...

با توجه به پوشش خانواده همسر استارتر خیر چون با توجه به گفته هایش  تا یه حد خاصی راحتن بستگی به پوششه خانوادشون داره ولی خدتروشکر سما متوجه شدین باید احترام بگذارین

با توجه به پوشش خانواده همسر استارتر خیر چون با توجه به گفته هایش  تا یه حد خاصی راحتن بستگی به ...

😂 من خودم حجاب ندارم منظورم یه خط قرمز هایی بود وگرنه پوشش دیگران توی بیرون به من مربوط نیست 

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
عع چ بد عزیزم.ایشالا بهترینا واست

ممنونم عزیز دلم هم چنین طرح یکم سخته بهت زور میگن ولی سعی کن همون اول زیادی مظلوم نباشی البته منظورم این نیست بحث نکنی هر چند بازم شیفتهای خوبی نمی‌دم ولی دیگه زیاد هم اذیت نشی

😂 من خودم حجاب ندارم منظورم یه خط قرمز هایی بود وگرنه پوشش دیگران توی بیرون به من مربوط نیست  

موضوع اینه شما خودتون هم نمی‌دونید با چه پوششی موافقی عزیرم به هر حال موفق باشید