2777
2789
عنوان

جاری جدید !!

| مشاهده متن کامل بحث + 5844 بازدید | 129 پست
اون چادر رنگی میپوشه تو خونه پیش نامحرما

ما هم یکی داشتیم ایطوری ولی حالا که چهار پنج سال از ازدواجش گذشته راحت تر شده چادر رنگی نمیپوشه موهاشم تا خدودی پیدا باشه براش مهم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر  من ی جاری بزرگترم دارم اونم راحت میگرده  تازه باز من فامیلم هستم باهاشون از بچگی بی ...

پس اگه تو تنها عروسی نیستی که راحتی ول کن هر طور بودی همون باش من فک کردم تک عروس بودین شما

ما هم یکی داشتیم ایطوری ولی حالا که چهار پنج سال از ازدواجش گذشته راحت تر شده چادر رنگی نمیپوشه موها ...

اره اهلاقیات ادم شبیه میشه ب خانواده همسر خاست یا نخاستع

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
طرز فکر کن اینه به عقاید دیگران احترام بگذارم و کاملا درسته

چیشد استخدام شدی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه عزیزم حق باهاش مبین اینطور آدما فکر مریض دارن و همه چیو جنسی میبینم و گزنه آدمی که اینکاره باشه ر ...

اره واقعا کسی ک ب زن داداشش چشپ داشته باشه خیلی بیماره 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
سلام عزیزم نه سرکتیم 😕تازه یه آزمون دادم سما چی ؟

من تازه فارغ شدم باید برم طرح

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
به سلامتی نی نی دختره یا پسر ؟ طرح یا تمدید طرح؟

فارغ التحصیل منظورمه😂😂 خود طرح

طرز فکر کن اینه به عقاید دیگران احترام بگذارم و کاملا درسته

ببینید من تو پست های قبل هم گفتم اصلا مذهبی نیستم ولی مثلا اگه جاری پیش برادر شوهر با نیم تنه و دامن بالای زانو بیاد بشینه به نظرت جالبه؟ میدونم استارتر اینطوری لباس نمیپوشه فقط برام سوال بازم قابل احترام هست؟

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!