2777
2789

خسته شدم ازبس سایت سنجش چک کردم دارن چیکار میکنین ترم تموم شد که اواخر اسفندم کلاس تق لقن که😑

دوست من بعد اسفند رفت 

نگران نباش اعلام میکنن غیر انتفاعی میری؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کی دیگه نه پیام نور😢

ما غیر انتفاعی 

کلاسای ما هنوز تق و لقه کلا تا اسفند همینه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

واییی منم از کی شده منتظرم

منم پیام نورم

بدمم نمیاد قبول شم ولی رد بشمم خوشال میشم. چون رشتم تو پیام نور رو دوست دارم استادامم خوبن. رفیقای خوبیم پیداکردم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

واییی منم از کی شده منتظرم منم پیام نورم بدمم نمیاد قبول شم ولی رد بشمم خوشال میشم. چون رشتم تو پی ...

الان پیام نور هستین؟چه رشته ای میخونین؟در هفته چند روز میرین دانشگاه؟

الان پیام نور هستین؟چه رشته ای میخونین؟در هفته چند روز میرین دانشگاه؟

بله

حسابداری

فقط پنجشنبه جمعه وشنبه نمیرم هرروزیک ای دوکلاس دارم. همه درسامم حضوریه

شما چیه رشتت؟ چ روزایی میری؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بله حسابداری فقط پنجشنبه جمعه وشنبه نمیرم هرروزیک ای دوکلاس دارم. همه درسامم حضوریه شما چیه رشتت؟ ...

آها ممنونم

من هنوز منتظر نتایجم که چی قبول بشم

همش میگن که پیام نور دو روز در هفته باید بری استادا اصلا درس نمیدن فقط باید خودت بخونی این حرفا

آها ممنونم من هنوز منتظر نتایجم که چی قبول بشم همش میگن که پیام نور دو روز در هفته باید بری استادا ...

من ترم ۲هستم . خب رشته حسابداری چون تحلیلی و ریاصی هست خب جز رشته های سخت پیام نوره. اصلاااا قبول ندارم. اتفاقا بعضی استاداش واقن خوبن ولی نه همشون. توی دانشگاه نباید انتظار داشته باشیم مثل مدرسه استادا تدریس کنن. خودت باید بری دنبال مطلب حتما در کنار تدریس استاد. شاید پیام نور شهرا دیگه بعضیا خوب نباشه ولی اینجا واقن خوبه. حتی درسا عمومی ک تا چن وقت پیشا مجازی بود الان همه حضوری حتی درسا عمومی نزدیک ۵۰ ۶۰تا دانشجو گاهی داره.

ولی خب معایبی هم داره مثلا مث روانشناسی سازمانی ما این ترم چون ۳ ۴نفرشاید برنداشتن این ترم شاید اصلا برگزارنشه کلاسش . واستادشم اصلا جالب نبست و درسشم جوریه نیاز ب استاد نداره و خودت باید بخونی فقط. امتحاناشم خیلی سخته . و یع مزیتش اینع رو درسای عمومی تاکید ندازه  چندان. چون پایانترم مجازی هست امتحان برا دروس عمومی.و تاکیدش زوی دروس پایه وتخصصی هست و امتحاناشم سطحشون پایین نیست ک بگیم تنها با چن تا نمونع سوال نمره خیلی خوبی بگیری. درکل دانشگاه بدی نیس اونجور ک میگن. معایب و مزایا خددش رو داره. مدرکشم معتبره کاملا.

سلام آزاد نتایج اومده پیام نور هنوز نه

امروز اومد 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40