2777
2789
عنوان

طرف گفت ماشینتون چینیه اشغاله جواب این آدمو بی شعور رو چی بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 113 پست
این که اصن نشد مقایسه چون مشخص نیست کی زده کی خورده و از کجا زده یا خورده یا شتابشون چقدر بود

سمند به ما زد با سرعت زیاد خودش داغون شد ما خط هم برنداشتبم ماشینمون بدون رنگ بود اما پسره جوون بدبخت هم تقصیرش بود هم ماشینش داغون شد

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکتون باشه انشالله بهترشو بخرید،چندوقت پیش رفته بودم جایی یه خانوم اومداونجا بحث ماشین شد اونم میگفت ایناکه میخوان ماشین خوب سوار بشن ولی پول ندارن میرن ماشین چینی بدرد نخور می‌خرن ادعاشم میشد که خیلی پولداره ولی یه جو شعور نداشت بعضیا فکرمیکنن چون پولدارن بقیه آدما زیر دستشونن که هرجور میخوان باهاشون رفتارمیکنن یا حرف میزنن کلی چرت وپرت گفت 

الانم یه نمونش تو این تاپیک دیدیم که خیلی ادعا داره ولی شعورش صفره 

استارتر انشالله که چرخش براتون بچرخه 

من سوناتا خریدم بعد جاریم تست تصادف سوناتا رو گذاشت توی گروه تلگرام که من ببینم له میشه ناراحت بشم م ...

یکی دیگه از اقوام ماشینش بالای ۶ میلیارده ایشونم بودن تو جمع

جالبه ایشون کلی تبریک گفت و 

گفت از دوستام خریدن راضی هستن

اونی که داره اینقدر حسود نیست اکثرا کسی که نداره تیکه میندازه

از دل پیچه بوده میگفتی نه همون پراید خوبه!

من 110s داشتم والا شرف داشت به 206!پول یه پراید بود

بعد اومدم سوار پراید شدم انگار قوطی کبریت!

امکاناتش سواریش فرمونش رانندگی باهاش راحت بود ولی هزینه نگهداری بالایی دارن!

به حرف بقیه گوش نکن مبارکتون باشه

یعنی چینیا ماشینشون بده؟؟کاش ما اندازه چین پیشرفته و مدرن بودیم ما تو عهد دقیانوس موندیم با پای چپ بریم دستشویی یاراست 

اونا ماشینایی میسازن که توتصادف یکنفرخون از دماغش نیاد

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه

من کلا نظرم اینه هرکسی چیزی خرید یا پیشرفتی کرد لازم نیست از این نظرا بدیم که اع فلان ماشین بدرد نمیخوره یا وای این چه خونه ای که خریدید یا هزارتا مثال دیگه 

اون کسی که خریده باهزار امید و با کلی ذوق خریده وگرنه که اگه توانش می‌رسید خودش عقل داشت که بهترشو بخره 

به نظرم که ماشینای چینی ماشین بدی نیستن 

مبارک هرکسی که می‌خره 

اسی مبارکتون باشه ب دل خوش . خیلی خوشگله . مام تازه یک ماهه پراید خریدیم ب شوهرم میگم ماشین بعدی ایکس ۵۰ یا ۶۰ بگیریم ۵۵ ام الان دیدم قشنگه . بهش میگفتی انشالله شما پرایدتونو بفروشید پول بزارید روش ی ماشین بهتر بگیرید . یا میگفتی ۱ملیاردو خورده ای پولشه چرا اشغال باشه ... 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

بگو آدم آشعالم سوار میشه آشغال ایرانی سوار نشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.