2777
2789
عنوان

بهم ارامش بدین لطفا 😭😭😭

128 بازدید | 11 پست

خیلی کم اوردم دیگه دوستان 😔از یه طرف با شوهرم همش اختلاف داریم حرف همو نمیفهمیم اصلا همیشه حرف خانوادشو قبول داره نه منو 😔😭دلم آشوبه دوستان 

از یه طرف خودمو انداختم تو مشکل بزرگ 

بهم ارامش بدین😭😭😭😭😭

از امام زمان کمک بخواه

الهی کمکت میکنه شک نکن

به زودی همه چی درست میشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که الان یه گوشه بالکن افتادم با یه سیگار دستم تو هوای سرد اهنگ احمد کایا پلی هس چه دلداری بهت بهم اخ.

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خانم هستي؟

اره

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ميگم سيگار آروم مي كنه؟منم امتحان كنم؟

نه اروم نمیکنه..۴ تا کشیدم امشب..

برو دکتر قرص اعصاب بگیر

من هر وقت دلم میگیره ذکر میگم. نماز می‌خونم . ذکر تسبیحات اربعه. ذکر امام حسین ( اللهم لک حمد حمدشاکرین) ذکر شکر خدا

سعی می کنم صدقه بدم. این مردام که اصلا از شدت اوضاع بد اقتصادی زده سرشون به نظر من بهتره ما زنا صبورتر باشیم. نمیدونم چه گندی زدی ولی خب بازم اگه دوسش داری دلشو به روش خودت بدست بیار و آرومش کن و دیگه باهاش بحث نکن. بحث کردن مردا رو از زندگی زده میکنه