2777
2789
عنوان

روز پنجم رژیم آب هستم شب یکم برنج خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نه ضعف نه هیچی  نکشیدم هنوز ترازو ندارم

الان تازه نفسی 

ضعف و کاهش سیستم ایمنی دائمی و کمبود قند دائمی و ریزش مو میگیری دور از جون 

الان معلوم نمیشه بعدا مشخص میشه ، نگذارید ب اون روز برسه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم یکم توضیح میدی؟

تو مدت دو سال سبک زندگیم سالمتر کردم ... پیاده روی معمولا میرم ، سرخ کردنی کم کردم ، غذام کمتر کردم ، مدتی باشگاه میرفتم ، مدتی کالری شماری داشتم ، دمنوش های لاغری می‌خوردم ، خیلی وقتا با پله ۴ طبقه بالا پایین میرفتم، و... .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم باید ۲۰ کیلو کم کنم ولی دست به این رژیمای مثل اسی نمیزنم

آهسته پیوسته دائمی خیلی خوبه 

واقعا؟ کاش منم بتونم البته بعد زایمانم

بله ۲۴ کیلو کم کرده بودم