الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ضعف و کاهش سیستم ایمنی دائمی و کمبود قند دائمی و ریزش مو میگیری دور از جون
الان معلوم نمیشه بعدا مشخص میشه ، نگذارید ب اون روز برسه
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
[QUOTE=329268386]الان تازه نفسی ضعف و کاهش سیستم ایمنی دائمی و کمبود قند دائمی و ریزش مو میگیری دور از جون&nbs بنطرت از فردا سوپ چربی سوز بخورم چی تا عید چقدر کم میکنم
تو مدت دو سال سبک زندگیم سالمتر کردم ... پیاده روی معمولا میرم ، سرخ کردنی کم کردم ، غذام کمتر کردم ، مدتی باشگاه میرفتم ، مدتی کالری شماری داشتم ، دمنوش های لاغری میخوردم ، خیلی وقتا با پله ۴ طبقه بالا پایین میرفتم، و... .
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم باید ۲۰ کیلو کم کنم ولی دست به این رژیمای مثل اسی نمیزنم
آهسته پیوسته دائمی خیلی خوبه