ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
[QUOTE=329268386]الان تازه نفسی ضعف و کاهش سیستم ایمنی دائمی و کمبود قند دائمی و ریزش مو میگیر ...
بخور حداقل ۳_۴ کیلو کم میکنی
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی خوردم فقط ۴۰ روز زنجفیل خوردم روزی ۴ لیوان اثر نداشت
والا من دارچین و زنجفیل خودم کوبیدم هر روز داخل چایی میریختم چربی سوز قوی هست کلا شکم و پهلومو ای کرد شاید روزی شش لیوان چایی میخوردم ولی صورتم لاغر شد ادانه ندادم الان پیاده روی زیاد دارم ولی میخا دوباره ادامه بدم
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم