2777
2789
عنوان

شما به همچين شوهري داشتيد چيكار ميكرديد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 61 پست
تا ميخوام حرف بزنم ميگه باز شروع كردي و أعصابم خورد ميشه. ميگه مگه من چقدر رابطه دارم هر روز كه نميب ...

بنظرم رها کن مردا وقتی یچیزی یو بخوای بهشون بفهمونی مقاومت میکنن…

ول کن تا خودش ببینه به ضررش هستن

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلیلشه چیه باید بالاخره یه ناراحتی بینتون پیش اومده باشه که اینقدر واضح میگن ما خوشمون از تونمیاد ...

اره به خدا. برادرش ميگه من نميخوام با إيراني ها رابطه داشته باشم. از اول هم من رو نديده گفت. 

خواهرتش ميگن ما يرمون شلوغ هست و وقت تلفن نداريم .فقط پيام ميفرستن اونم به مناسبت تولد و عيد و ….

در حالي كه به شوهرم زنگ ميزنن

منمًنميفهممشون ولي از شوهرم سر اونها متنفر شدم 

بنظرم رها کن مردا وقتی یچیزی یو بخوای بهشون بفهمونی مقاومت میکنن… ول کن تا خودش ببینه به ضررش هستن

اخه چطوري به ضررش هست. الان اونها دارن سود ميكنن.

همسرم هم كه باهاشون رابطه داره و ميره ميبينتشون و بهشون محبت ميكنه. اصلا هم براش ناراحتي من و بچه هاش مهم نيست 

واقعا چه دلی داری تو هنوزم شمارشو داری و دنبال تماس و رابطه ای  نمیتونی بدون اونا زندگی کنی؟ چ ...

مشكل شوهرم هست. وقتي خودش ميره اونجا دلم اتيش ميگيره. دلم ميخواست شوهرم هم ناراحت باشه و جواب كارهاي زشتشون رو بده نه اينكه بره براي بچش كادو بگيره و بره اونجا 

چيكار ميتونم بكنم؟ خيلي جنگيدم باهاش ولي حاليش نيست. تو روابطم باهاش تاثير گذاشته

بگو امتحانیم شده یه مدت نرو سمتشون تا اونام به خودشون بیان و درست رفتار کنن 

باید خودش به این درک برسه که داره به شما ظلم میکنه 

مقصر همسرتونه  وقتی اونا شما رو نمخوان باید ایشون با فاصله گرفتن ازشون به شما جایگاه بده اونام ...

خواهر شوهرهام زرنگ هستن و با سياست. به شوهرم نميگن من رو نميخوان ميگن ما سرمون شلوغ هست و هميشه حال من رو از شوهرم ميپرسن

بگو امتحانیم شده یه مدت نرو سمتشون تا اونام به خودشون بیان و درست رفتار کنن  باید خودش به این ...

گفتم بهش ميگه باشه ولي كار خودش رو ميكنه. تا برادر شوهرم زنگ بزنه بهش ميره. البته هر چند ماه يك دفعه هست . 

خواهر شوهرهام زرنگ هستن و با سياست. به شوهرم نميگن من رو نميخوان ميگن ما سرمون شلوغ هست و هميشه حال ...

اخ آخ 

دقیقااااااا مثل خواهر شوهری مازمور من 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بچم اصلا تا حالا خانواده باباش رو نديده. تو يك شهر هستيم هنوز عموش رو نديده. تو غربت هستيم و فقط شوه ...

خب چرا نمیخان  ببیننت . چیزی گفتی؟ کاری کردی 

یعنی چی اخه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

مگه میشه همینجور همگی باهات سرجنگ بشن و اعتصاب کنن و دشمنی کنن باهات ! ‌مگه دیونن 

من که باور نمیکنم الکی الکی برادرش بگه من نمی‌خوام با زنت رفت و آمد کنم !!!!

بنظرم یه دعوایی یه بحثی ،،،یخ حرفی یه چیزی بوده دیگه 

مشكل شوهرم هست. وقتي خودش ميره اونجا دلم اتيش ميگيره. دلم ميخواست شوهرم هم ناراحت باشه و جواب كارهاي ...

مطمئنی دلیله دیگه ای نداره ؟ مثلا شوهرت قبلا زن نداشته که اونا از جداییسون ناراحت باشن یا چیزای دیگه 

یا کلا خونسرد هستن   یا  ازت خوششون نمیاد یا  هر چیز دیگه ای که اصلا اهمیت نداره

اما چیزی که مهمه اینه که تو اینهمه سال تو خودتو با این شرایط وفق ندادی هنوزم ازشون انتظار محبت داری  هنوز با بی محلیشون خود خوری میکنی  هنوزم دنبال توجه و رفت آمد باهاشونی.....

دختر خوب  واقعیت قبول  کن  و انقد شوهرتو تحت فشار نزار 

انقد که تو اینجا تاپیک زدی برای این‌موضوع  حالا ببین اینو چقد به روی شوهرت میاری و میری رو اعصابش

بسه دیگه

اگه‌نمیتونی تحمل کنی ارتباط داشته باشه با خانوادش  جدا شو  راحت کن‌خودتو

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔