2777
2789
عنوان

شما به همچين شوهري داشتيد چيكار ميكرديد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 61 پست
ومنی که دوست دارم ازمن بدشون بیاد دوروبرم نیان اصلا 🤣

فقط برو ببین‌چنتا تاپیک زده برا این قضیه🤦‍♀️

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

اول بگم صددرصد بهت حق میدم

ولی الان خب شرایط اینه

بقول شوهرت تا کی میخای غرررر بزنی؟؟؟

لطفا دیگه در موردشون حرف نزن

خب اونا تورو نمیخان

شوهرتم‌که تو غربته تنهاس واقعا فک کردی بخاطر تو پشت میکنه به خانوادش؟؟ چه بسا که میدونه سردم و اگه بگه همسرمو احترام نذارین منم نمیخامتون دیگه بذارنش کلا کنار

پس فقط خودتو شوهرتو بچت برات مهم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خواهراش که ارتباط تلفنی داره اون هیچی  

اگه هر هفته میرفت حضوری خونه مادر و خواهرش چکار میکردی مثل خیلی از خانمهای اینجا 

برادرش هم که خودش زنگ میزنه 

پس این وسط همسرت هیچ تقصیری نداره اعصابشو خورد نکن باهاش مهربون باش 

نمیتونه تلفنی هم ارتباط نداشته با‌شه

از نظر اونا شما برادرشونو برداشتي و رفتی معلومه نمیتونند شمارو ببینند

شما هم با مادر و خواهر خودت تماس داشته با‌ش

و برات مهم نباشه

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

هدیه ای که برای بچه میخره شعور و شخصیت خودشه و هیچ ربطی به برادرش نداره 

اونا ادب و مرام و معرفت و شخصیت ندارند متقابلا جبران کنند و برای بچه شما هدیه بخرن 

اینم تقصیر همسرت نیست 

در کل مهم نباشه برات 

آدما عوض نمیشن 

ما باید فکر و دیدگاهمون رو عوض کنیم

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
اول بگم صددرصد بهت حق میدم ولی الان خب شرایط اینه بقول شوهرت تا کی میخای غرررر بزنی؟؟؟ لطفا دیگه ...

دقيقا درست گفتي شوهرم ميدونه اونها ولش ميكنن. ولي من خيلي ناراحت ميشم وقتي ميره اونجا تنهايي و اصلا براش مهم نيست بچه خودش رو تا حالا نديدن

با خواهراش که ارتباط تلفنی داره اون هیچی   اگه هر هفته میرفت حضوری خونه مادر و خواهرش چکار میک ...

برادرش تو شهر ما هست. اولش كه اومدم خارج همسايمون بود از همون اول به شوهرم ميگفت تنها بره اونجا. 

من از شوهرم ناراحت هستم كه كاري نميكنه و باهاشون خرف نميزنه و خودش تنها ميره اخه تا كي؟  

بذار بچه ات بزرگ بشه بعد شوهر جونت میفهمه چه غلطی کرده توام همینه که هست دیگه باید تحمل کنی برو از م ...

بچم الان ١٠ سالش هست. اصلا تا حالا خانواده پدرش رو نديده. شوهرم هم عين خيالش نيست 

خوشبحالت که نمیبینیشون دوست پیدا کن برو بگرد خوش باش واسه به اینا زنگ میزنی من باشم شماره هاشونم پاک ...

هميشه دلم ميخواست خانواده شوهرم خوب باشن. اصلا ديگه دلم نميخواد براي عيد خواهر شوهرم زنگ ميزنه باهاش حرف بزنم انقدر كه اذيتم كردند. 

شوهرم مقصر هست. 

الان مطمئن هستم كه عيد به شماره شوهرم زنگ ميزنه و ميخواد با من حرف بزنه. من اصلا دوست ندارم. ٤ ماه پيش سه بار بهش زنگ زدم و جوابم رو نداد. خيلي بي شعور هستند