نمیدونستم نتیجه کنکورم چیشده از خدا و حضرت فاطمه التماس میکردم کاش اتفاقایی برام بیفته ک زندگیم از این وضعیت بد دربیاره همون شب خواب دیدم یه پیرزن داغ دیده از فامیل دور اومد تو خوابم یه ماه قبلش تو آموزشگاه رانندگی همو دیده بودیم بهم گفت نگران نباش دو هفته دیگ آزمون رانندگی قبول میشی امسالم میری دانشگاه اسم شوهرت پیمان دستم گرفت با خودش انگار جایی برد یه مرد چشم سبز سفیدی دیدم بهش اشاره کرد گفت اینه. تو خواب با خودم میگفتم عجب تیکه ایه🤧😂😞 ولی جالبیش اینجاست دوتا حرف بالایی پیرزنه درست از اب دراومد امیدوارم پیمان منو زودتر پیدا کنه 😂❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوش به سعادتتون ،شماهایی که،خدا و اهلبیت بهتون نظر دارن همچین خوابایی میبینید
عزیزم یه سوال:
امشب تو تاپیکی گفتین بعد از بلاتکلیفی جهنمه برای خودکشی
واقعا کسیکه خودکشی می کنه تا ابد تو جهنم میمونه؟
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر
خدا خیلی بهم لطف داره تو بدترین وضعیت نگام کرد والا نمیدونم واقعا تو جهنم میمونه با نه اطلاعی ندارم ...
انشاءالله همیشه نگاه خدا به زندگیت باشه گل.
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر