2777
2789

امشب دیدم زنداداشم پای بچشو ک جیش کرده بود تو سینک شست من و مامانم فقط نگاه هم کردیم 😂 حالم بهم خورد 

نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

این میشه پر بازدید به پربازدید خوش امدید 😌😌😌😌🙋🏼🙋🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزبان نبودن

ایشونم مثل من مهمان بودن 

میدونستن من روغن حیوانی نمیخورم

و میزبان هم برای من غذای جدا درست کرده بودن 

رفتن روی همه غذاها روغن حیوانی ریختن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
برای اولین بار اصرار اصرا نهار دعوت شدیم خونه  یکی از فامیلای شوهرم کوکوسبزی و‌سیب زمینی گذاشتن ...

🤭🤭فامیلای شوهر کلا سم هستن

نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
میزبان نبودن ایشونم مثل من مهمان بودن  میدونستن من روغن حیوانی نمیخورم و میزبان هم برای من غ ...

اینکه خود میزبان به سلیقت احترام بزاره و بعد یه مهمان بیاد همچین کاری بکنه خدایییی لج در بیاره😕🤦‍♀️

🦋✨️‌                 

یکی از فامیلامون رفته بودن جایی مهمونی، بعد شوهر میزبان کلا تو اتاق بود و بیرون نیومد حتی سلام کنه ، بعد از تو اتاق هم به زنش دستور میداد که فلانی برام چایی بیار😐😂

داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم"   اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂