2777
2789
عنوان

دلم میخواد چادری شم

612 بازدید | 30 پست

من دختریم که خیلی باز میچرخم بعد ازون طرفم عاشق حجابم من بچه بودم خیلی محجبه بودم و همه مسخرم میکردن حتی مادرم و بهم میگفت املی و مثل سن بالاها لباس می‌پوشی کم کم حجابو گذاشتم کنار الان خیلی دوست دارم دوباره محجبه شم ولی میترسم  مسخره شم یا دوستامو از دست بدم و دوست پسرمم از چادرخیلییی متنفره میگه چادر مال عرباس و ما ایرانیم و این حرفا عربا(منظورش عرب ایران نیست)بما بد کردنو و دوست دارم کنارم هستی به خودت برسی(اخه هر زن چادری که دیدم شوهرش چشش دنبال درودافا بوده و سر زنش بلا میاورده....و ازون طرفم دیدگاه مردمم به چادر خوب نیست فکر میکنن هرچادری طرفدار .. هستو ومیگن فاطی کوماندوعه و برچسب امل و خزوخیلو میزنن و چادرم گرونه و تو تابستون خیلی گرمه تو زمستون چون زیرش چیزی نمیشه پوشید سرده خیلی دلم میخواد ولی این سختیاشم هست:)

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر مال ایرانیا بوده اول درموردش بخونید 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ای کلک قشنگ معلومه از خودت دروغ بافتی که چادریا و بدون چادرا رو به جون هم بندازیا🤣🤣🤣🤣 بچه ها دع ...

چه ربطی داره ادم نمیتونه از درد دلاش بگه؟

اگه خانوادت خوششون نمیاد و اذیتی مانتویی با حجاب باش 

طرز فکرت غلطه من چادریم باحجاب ولی شوهرم حتی نگاه نامحرم نمیکنه زات باید تمیز باشه به پوشش خانم ربطی نداره

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

والامن که چادری ام اینهمه توهینایی که گفتیوکسی تابحال نگفته بودالان شنیدم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.

بستگی به شهر و محله تون  داره که دیدگاهشون نسبت به

چادر چیه؟ خودم سنم کمتر بود چادر رو دوست داشتم اما الان

از اون فضا فاصله گرفتم شاید یه روزی مثل شما برگردم

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

خدا شاهده اگه بخواین زیر پستم دعوا بیوفتید و الکی به نی نی یارا بگید استاتر دنبال دعواست  اکانتم تعلیق شه خداشاهده دیگه بکل میزارم میرم از نی نی سایت

بسته دیگه شورشو در آوردین یکم جنبه حرف زدن داشته باشید!!!