من دختریم که خیلی باز میچرخم بعد ازون طرفم عاشق حجابم من بچه بودم خیلی محجبه بودم و همه مسخرم میکردن حتی مادرم و بهم میگفت املی و مثل سن بالاها لباس میپوشی کم کم حجابو گذاشتم کنار الان خیلی دوست دارم دوباره محجبه شم ولی میترسم مسخره شم یا دوستامو از دست بدم و دوست پسرمم از چادرخیلییی متنفره میگه چادر مال عرباس و ما ایرانیم و این حرفا عربا(منظورش عرب ایران نیست)بما بد کردنو و دوست دارم کنارم هستی به خودت برسی(اخه هر زن چادری که دیدم شوهرش چشش دنبال درودافا بوده و سر زنش بلا میاورده....و ازون طرفم دیدگاه مردمم به چادر خوب نیست فکر میکنن هرچادری طرفدار .. هستو ومیگن فاطی کوماندوعه و برچسب امل و خزوخیلو میزنن و چادرم گرونه و تو تابستون خیلی گرمه تو زمستون چون زیرش چیزی نمیشه پوشید سرده خیلی دلم میخواد ولی این سختیاشم هست:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.