2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه شوهرم خیلی حساسه میاد خونه غر میزنه

سعی کن وسایل اضافی وک لازمتون نیس برداری خونه خلوت بشه 

ب بزرگه هم یاد بده ماشالله دیگه بزرگ شده مسولیت بده 

مرتب کنه بهم نریزه 

کوچیکه هم ک ریخت پاش نداره ولی میدونم بیدار میشه شیر میخاد کار زیاد داره 

اسباب بازیاشون و تو اتاق بزار 

سالن خلوت و تمیز باشه 

تنظیم کن بزرگه ک میره مدرسه کوچیکه هم بخابه تو ب کارات برسی 

سخته یکم ک بگذره میای رو روال 

با آرامشم ب شوهرت توضیح بده درک کنه ک زندگی ک بچه کوچیک دارن همینه وگرنه اگه تو بخای سخت گیری کنی خونه تمیز میمونه اما باعث شدی همش ب بچه ها غر بزنی 

من خودم شیر ب شیر دارم۳سال و۲سال کوچیکه رو مدام میبستم کمرم کارامو میکردم اما خوب خونه رو تا حدی مرتب نگه میداشتم 

مگه شوهرت چقد حساسه؟خونه چ وضعیه ک عصبانی میشه

شوهرم خیلی حساسه نمیدونم چه کارش کنم اون و

توضیح بهش بده ، اگه خیلی حساس است یا خودش انجام بده یا خدمتکار بگیره یا چند ساعت از بچه ها نگهداری کنه تا شما به تمیزکاری خونه برسید

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه
سعی کن وسایل اضافی وک لازمتون نیس برداری خونه خلوت بشه  ب بزرگه هم یاد بده ماشالله دیگه بزرگ ش ...

وای شیر به شیر خیلی سختتون بود که ! من میگم کاش زودتر آورده بودم 

وای شیر به شیر خیلی سختتون بود که ! من میگم کاش زودتر آورده بودم 

اره خدایش سخته اما خب از خیلی جهت ها خوب شد برا بچه هام  هم جنس همن هم سوی همن هم بازی همن 

ایشالله ک بزرگم بشن کنار هم بمونن تا ابد

خدا کمکت کنه کلا بچه مسولیته چ بزرگش چ کوچیکش فرقی نداره خدا حفظشون کنه برات