2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه دختر ۱۰ماهه دارم 

واقعا انرژی زیادی نمیمونه برام و فقط کارای مهم مثل پخت و‌پز و شستن ظرفارو انجام میدم و جمعه که شوهرم هست بقیه کارارو میکنم 

اهمیت نده وقت برای تمیز کاری همیشه هست ولی دیگه به این لحظات برنمیگردی که با بچه هات تو این سن وقت بگذرونی شاید دیگه تکرار نشه از این دوران بیشتر لذت ببر 

کارای خونه همیشه هست

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
اختلاف سنیشون چطوره عزیزم اذیت نیستی؟ 

راستش اذیت هستم مثلا نینی خوابه بزرگه میخواد بغلش کنه بعد بغلش میکنه میترسم سرشو بد بگیره بگم نکن میترسم ناراحت بشه حسودی کنه با کوچیکه

شوهرم خیلی حساسه نمیدونم چه کارش کنم اون و

شوهرم منم گاهی غر میزنه ولی باز میگه نه ولش کن بیشتر وقتتو با بچه بگذرون 

توهم سعی بعضی از کاراتو جلو شوهرت انجام بدی یا ازش کمک بخوای و باهم انجام بدین که ببینه واقعا سخته خونه داری با بچه

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
اونی که یه ماهشه که خونه رو کثیف نمیکنه اون. ذیگم وقتی رفت کلاس تمیزش کن بهشم یاد بده که همه چیو سر ...

مشکلم اینه که هیچ سر جاش نمی‌گذارد اسباب بازی هاشو از اتاقش میاره تو سالن میریزه حرفم و گوش نمیکنه

شوهرم منم گاهی غر میزنه ولی باز میگه نه ولش کن بیشتر وقتتو با بچه بگذرون  توهم سعی بعضی از کار ...

آخه شوهرم آخر شب میاد خونه و اون موقع من خیلی خستم ‌ ، جونی ندارم که جلوش کار هارو انجام بدم

شوهرم منم گاهی غر میزنه ولی باز میگه نه ولش کن بیشتر وقتتو با بچه بگذرون  توهم سعی بعضی از کار ...

یه بار کمکم کرد بعد گفتم دیدی چه قدر سخته؟ گفت نه اصلا اینا کاری نیست که!!