2777
2789

من ۳۴ سالمه ۱۳ سال ازدواج کردم که دو تا دختر ۱۱ ساله و پسر سه ساله دارم خیلی زود باردار شدم و بعد از به دنیا اومدن بچه ها شوهرم به شدت خساست داشت و دست بزن شدید تحت قرص ترامادول وضع مالی متوسط به پایین کمی همیشه کتک کاری وحشتناک داشت و من قهر خونه پدر میرفتم و با وساطت بزرگترها برمیگشتم جدا از کمک‌های با رو حو روانم بازی می‌کرد به خانوادم تهمت‌های بدی میزد تاجایی که من قرص خوردم یکبار خودکشی کردم که سریع فهمیدو معده امو شستشو داد یه مدت دست بزن هاش کم شد و اخلاقش هم بهتر تقریبا یک سالی میشه که به من تهمت زن خراب بودن میده به در و همسایه و فامیل رحم نمیکنه و میگه با تو رفیقن و تو خیانت میکنی  من اومدم خونه پدرم و این موضوع رو دیگه نمیتونستم تحمل کنم بازم این ریش سفیدا اومدن و بردن و اونم کلی ابراز پشیمانی ولی طبق معمول مثل قبل هارتر شد و وحشی ترو حرفایی که در مورد خیانت میزد عمیق تر خلاصه بازم برگشتم البته مدرک داشتم که ایشون از نظر اخلاقی با همجنس خودش هم بیماره رفتم و گفتم مدرک دارم و راضیش کردم توافقی جداشیم بدون مهریه بعد دوباره گریه زاری و خانواده هاش از شهرستان اومدن واین ریش سفیدای بی خیر بازم رفتم ولی ۳ ماه وقت بود تا حکمو اجرا کنن خودمم وکالت داشتم باز به سه روز نکشید شروع کرد و تو ده روز بیست بار کتک خوردم و آخر سر بنزین رو خودش ریخت که تو خیانتکار و ... دیگه فرداش الفرار و رفتم تو دفتر خونه ثبت کردم حالا زیاد شد بقیه اشم بگم 

خببب

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

عه اومدی باز 

ک خودت هم با یه نفر در ارتباطی 

خجالت بکش رفتی با یه داستان سرا جدید اومدی 

فکر بچه هات باش ازدواج میخای چیکار 

چقدر اون تاپیک همه سرزنشت کردن تغییر دادی ذاستانتو

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
عه اومدی باز  ک خودت هم با یه نفر در ارتباطی  خجالت بکش رفتی با یه داستان سرا جدید ...

تاپیکی نداره که 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

بقیه اش اینکه رفتم و جدا شدم و ایشون باخبر شدن و با کلی داد و بیداد و قیامت وگربه زاری قشونها شو فرستادن ولی من دیگه جدا شدم  حالا مشکل اینجاس که خانوادم کلا تو سرم میزنن که چرا مهریه اتو بخشیدی  حالا با سه تا بچه چیکارکنم و مامانم اعصابه خیلی اذیتم میکنه بچه ها رو فرستادم پسرم پیشمه اونم همش پیغام می‌فرسته برگردم این حرفا الان من روی حرفم هستم و دیگه امکان نداره برگردم  

عه اومدی باز  ک خودت هم با یه نفر در ارتباطی  خجالت بکش رفتی با یه داستان سرا جدید ...

عزیزم من تازه واردم چرا باید داستان سرایی کنم به نظرت من فکر ازدواجم الان فقط خواستم را۶ی جلوی پام بزارید اگه اطلاعی دارید که بعد از این چیکار کنم میتونم مهریه بگیرم تازه بیست روزه جدا شدم 

اون لغو شد باز کاربری جدید اومده

نه واقعا اینطور نیست واقعا همه فکر میکنن داستانه یعنی آنقدر زندگیم وحشتناکه  بازم با این وجود میگن باید برگردی بخاطر بچه هات میگن یعنی آنقدر جونت عزیزه برات و خیلی پیگیرن چون فامیلیم هر روز سرو کلی ی فامیلا پیدا میشن که برگردم من هیچ پولی هم ندارم هیچی خانوادمم اولش پشتم بودن ولی بعد از اینکه این خیر ندیده ها میان و میرن کلا پشتمو خالی کردن اولش میگفتن برات خونه اجاره میکنیم با بچه هات بمون ولی الان فقط فشار که مهریه اتو چرا بخشیدی واقعا ارزش داره مهریه