2777
2789
عنوان

افسردگی تو حاملگی…خانوما بیاید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 54 پست
ببین من چند ساله افسردگی حاد دارم و نمیدونم خوشبختانه یا متاسفانه دارو مصرف میکنم. مشکلاتم شاید خیلی ...

واسه کارای من فقد حوصله و اعصاب نداره،خانوادش بگن تا اون سر دنیا میره برمیگرده بدون هیچ حرف اضافه ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خانوادم پیشم نیستن راهشون دوره،خونه ماام یه شهرک خارج از شهره با اسنپ میترسم برم خیلی تو دس ...

چند ماهته؟

زنگ بزن پرستار بیاد خونه واست بزنه

فکر کنم توی اسنپ یه همچین آپشنی باشه

از اینستا هم سرچ کن روان درمانگر یکی رو انتخاب کن باهاش مشاوره ی آنلاین داشته باش

من از ۲۶هفته میزنم ولی اصلا عادت نکردم هرهفته چهارشنبه ها روز مرگمه

عزیزم من از هفته ۱۷ دارم میزنم اونروز یکی زدم جاش کبود شده قلمبه شده ب شدت میخاره . منم تهدید ب زایمان زودرس هستم تاپیک هامو بخونی میفهمی. منم افسردگی گرفتم از دست قوم و خویش متاسفانه هرروز هزار جور فکرای منفی و بد میاد سراغم 

واسه کارای من فقد حوصله و اعصاب نداره،خانوادش بگن تا اون سر دنیا میره برمیگرده بدون هیچ حرف اضافه ای

عزبزم فقط ۴ هفته ات مونده طاقت بیار منم اکثرا موقع ها میشینم گریه میکنم اما میگن واسه جنین خیلی ضرر داره

ن بابا این کلا روی غرررر هست. تو رانندگی.. خرید.. مهمونی و... همه چی! حتی برای قشنگ ترین لحظه ها هم غر میزنه! همش منو کفری میکنه. اصلا آروم و قرار نداره. 

باورت میشه هیچ لذتی تو زندگی نمی‌برم؟ توی هفته ترجیح میدم تو خونه باشم تا باهاش برم بیرون

عزیزم من از هفته ۱۷ دارم میزنم اونروز یکی زدم جاش کبود شده قلمبه شده ب شدت میخاره . منم تهدید ب زایم ...

آمپول روغنیه باید قبل تزریق گرمش کنین تا جاش کبود نشه. تزریق‌ هم باید آروم و عمیق باشه. الانم میتونی کیسه آب گرم بزاری تا دردش آروم بشه 

اذیت میشی چیه دارم نابود میشم،پس چرا بابای من اینجوری نیست😭ا

خیلی سخته منم  طول کشید تا کنار اومدم.

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
چند ماهته؟ زنگ بزن پرستار بیاد خونه واست بزنه فکر کنم توی اسنپ یه همچین آپشنی باشه از اینستا هم س ...

سه روز دیگه میرم تو نه ماهم

چرا باید وقتی نشسته تو خونه به پرستار بگم بیاد،چرا تا مامانش زنگ میزنه پرواز میکنه میره؟گفتم دیگه نه امپولامو میزنم نه دکتر میرم واسه کنترل.هرموقع دلش خواست بدنیا بیاد بچه به من چه

مگه فقد بچه ی منه که من تنها اینهمه دارم عذاب میکشم و اون به هیچ جاش نیست؟همه ی اینارو امروز بهش گفتم

اینهمه دارم سختی میکشم،از شهر دورم،بخاطرش دارم با همه چیزش میسازم که اینجوری جوابمو بده؟

ن بابا این کلا روی غرررر هست. تو رانندگی.. خرید.. مهمونی و... همه چی! حتی برای قشنگ ترین لحظه ها هم ...

اینم اونجوریه،بهشم میگم مثل پیرمردایی ناراحت میشه🤷🏻‍♀️ولی واقعا مثل پیرمرداست

کافیه بریم بیرون هی میگم اروم برون من میترسم به من استرس نده،مگه میشنوه؟