2777
2789
عنوان

افسردگی تو حاملگی…خانوما بیاید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 54 پست
مامانم یه ماه اومد موند خونمون مراقبم بود،باز اونموقع حالم خوب بود از وقتی رفت همه کارا موند سر خودم ...

چون خودت داوطلب انجام میدی کارا رو بزار خونه کثیف باشه چن روز . بعد خودش مجبور میشه انجام بده . تا آخر عمر ک نمیتونه گشنه بشینه بلند میشه ی چیزی درست می‌کنه . کم کم عادتش بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودت داوطلب انجام میدی کارا رو بزار خونه کثیف باشه چن روز . بعد خودش مجبور میشه انجام بده . تا آ ...

اره دیگه هیچ کاری انجام نمیدم میمونم تو اتاق رو تختم،هرچقد دلش خواست بشینه با گوشی ور بره گشنه بمونه

ولی اونموقع خودمم از گرسنگی میمیرم که😐

نه رابطه داریم در حد خیلی کم،محبتم والا دیگه دراون صورت نمیبینم  همش با گوشیه،فقد تو گوشیه حال ...

برو بهش بچسب بهش نزدیک شو بهش بگو بهت محبت کنه. مردا زیاد تو فاز محبت نیستن بیشتر به رابطه فکر میکنن اگه محبت میخوای باید بگی. هر چیدر نق بزنی بدتر میکنن .بیتشر میرن تو گوشی تا فرار کنن

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
برو بهش بچسب بهش نزدیک شو بهش بگو بهت محبت کنه. مردا زیاد تو فاز محبت نیستن بیشتر به رابطه فکر میکنن ...

پس چرا میتونه به مادرش محبت کنه؟هرلحظه باهاش حرف بزنه؟بره ببینتش

هی وسایل بخره بره یخچالشونو پر کنه؟چرا این کارارو بلده یدونه محبت به زن باردارشو بلدنیست؟یادش رفت یهو

اونروز میگم خیلی چاق شدم زشت شدم بدون هیچ کلمه محبت امیزی گفت والا ندیدم زن حامله لاغر بشه توام خودتو مسخره کردی

این چه حرفیه میزنی به زن باردارت؟عوض اینکه یه چیزی بگی روحیه بگیرم بیشتر میزنی تو ذوقم

همین چیزا باعث شد افسرده بشم

دوری از خانوادم،دارم میترکم دلم میخواد بمیرم دیکه.همش میگم کاش بعد زایمان بمیرم کشش ندارم دیگه

پس چرا میتونه به مادرش محبت کنه؟هرلحظه باهاش حرف بزنه؟بره ببینتش هی وسایل بخره بره یخچالشونو پر کنه ...

حرفات درسته. یکم هم حساس شدی نسبت به رفتاراش. مامانش بهش انرژی مثبت میده. اگه دلیل افسردگیت فق رفتارای شوهرته باهاش صحبت کن. تو شادی نه تو دعوا

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
حرفات درسته. یکم هم حساس شدی نسبت به رفتاراش. مامانش بهش انرژی مثبت میده. اگه دلیل افسردگیت فق رفتار ...

کدوم شادی؟شادی مونده واسم مگه؟۳روز میره سرکار ۳روز خونست.اون سه روزم یا تو کوشیه یا خونه مامانش

منم بااین وضعم باید با اسنپ برم جایی یام بشینم تو خونه گریه کنم