2777
2789
عنوان

افسردگی تو حاملگی…خانوما بیاید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته منم  طول کشید تا کنار اومدم.

چرا باید کنار بیایم؟یکم درست کنن اخلاقشونو.بخدا استراحت مطلقم ولی مثل خر تو خونه کارمیکنم میگم بهم کمک کن میکه باشه ولی همچنان نشسته پای گوشی،نمیگما بهم کمک میکنه ولی دیوانه میکنه تا کمک کنه.همه چیزو باید بهش بگم

فرش راهرو رفته سوار اینیکی فرش شده عقلش نمیکشه اونو باید بکشه سرجاش

قسم خوردم دیگه نه غذا درست میکنم نه کارمیکنم .از بدن دردمیمیرم از سفتیه شکمم جونم درمیاد ولی کارمیکنم.دیگه هیچکاری نمیکنم استراحت مطلقم مثلا

میگن بعده زایمان خوب میشه گلم ❤️ قرآن بخون خیلی آروم میشی مخصوصا سوره یاسین 

بعد زایمان خوب نمیشه بدترم میشه،حتی شاید به جنون بکشه.اینارو یکی از ماماهای بیمارستان میگفت

چرا باید کنار بیایم؟یکم درست کنن اخلاقشونو.بخدا استراحت مطلقم ولی مثل خر تو خونه کارمیکنم میگم بهم ک ...

دوستت داده؟ محبت میکنه؟ شاید چون رابطه ندارید بد شده

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
چرا باید کنار بیایم؟یکم درست کنن اخلاقشونو.بخدا استراحت مطلقم ولی مثل خر تو خونه کارمیکنم میگم بهم ک ...

عزیژم هیچ کاری نکن ن غذا بپز ن خونه جارو کن خودش مجبور میشه انجام بده بگو دکترم ممنوع کرده گفته وضعیت وخیمه خدای نکرده طوری بشه از چشم تو میبینم

دوستت داده؟ محبت میکنه؟ شاید چون رابطه ندارید بد شده

نه رابطه داریم در حد خیلی کم،محبتم والا دیگه دراون صورت نمیبینم 

همش با گوشیه،فقد تو گوشیه حالم دیگه از گوشی بهم میخوره انقد که به گوشی نگامیکنه و مشغوله.یه کلمه نمیشه حرف بزنیم تو خونه اون تو کار خودشه منم کار خودم

عزیژم هیچ کاری نکن ن غذا بپز ن خونه جارو کن خودش مجبور میشه انجام بده بگو دکترم ممنوع کرده گفته وضعی ...

مامانم یه ماه اومد موند خونمون مراقبم بود،باز اونموقع حالم خوب بود از وقتی رفت همه کارا موند سر خودم باز دردام شروع شد،همه چیزو وظیفه میدونن .بخدا تا میگم جاییم دردمیکنه میگه اه بازم شروع کردی