2777
2789

خطرناکه؟کسی اطرافتون اینجوری بوده؟

چرا هیچکس جدی نمیگیره؟من دارم میمیرم دیگه از افسردگی از گریه از بی انگیزگی.خیلی داغون شدم

شوهرم درکم نمیکنه،حالم خیلی خرابه

حس میکنم حمایت نمیشم از طرفش،حس میکنم حال روحیم،هیچیم واسش مهم نیست

فردا امپول هفتگی دارم واسه اینکه ریسک زایمان زودرس دارم دکتر داده میگم ببر فلان جا میگه همه جا ترافیکه برو نزدیک خونه بزن نمیگه ها میبرمت،ولی واسه کارای مامانش با کله میره بدون درنظر گرفتن ترافیک😭الان یکاری واسه مامانش پیش اومده باید بره اقا شهرستان ۸ساعت بره ۸ساعت برگرده اونموقع یاد ترافیک و خستگی نمیوفته واسه دکتر بردن من جون میده

دلم بابامو میخواد😭اون هرجا میخواستم میبردتم بدون اخم و تخم😭😭تا میگم جاییم دردمیکنه میکه باز شروع کردی باز منو دیدی😭چرا انقد مردا نفهمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اینقد خودتو اذیت نکنی بفکر سلامتی خودتو و تودلیت باش .غصه مردارو نخور همشون بی وفان منم دلم از بی مهریش گرفته واقعا.

اما باغصه خوردن فقط خودمونیم که اذیت میشیم الویت مردایرانی مادرشه.خودتواذیت نکن گلم اصلا بهش فکرم نکن

خب اینو من تو خونه میزنم چیز خاصی نیست 

خیلی روغنیه من جرعت نمیکنم،شوهرمم بلده نمیزارم بزنه

دکترم گفت بیرون بزنی یه تزریقات ماهر بهتره

دو هفته پیش به جایی بد زد واسم جاش قلمبه شده و میخاره همش

ببین من چند ساله افسردگی حاد دارم و نمیدونم خوشبختانه یا متاسفانه دارو مصرف میکنم. مشکلاتم شاید خیلی حادتر از شما باشه با یک شوهر بی حوصله و بی اعصاب زندگی کردن واقعا سخته اما چ کنم مجبوری سکوت میکنم تا بیشتر عذاب نکشم. تو هم بیخیال شو 

میشه اینقد خودتو اذیت نکنی بفکر سلامتی خودتو و تودلیت باش .غصه مردارو نخور همشون بی وفان منم دلم از ...

اخه میسوزم،الان چند روز بود انقباض داشتم حالم خیلی بدبود واسه یدونه دکتر بردنم از دماغم اورد

هم باید درد حاملگی رو بکشم هم درد سوراخ سوراخ شدن واسه امپولارو هم قیافه و زخم زبونای اینو تحمل کنم واسم سخته😭دلم میخواد بمیرم

افسردگی وحشتناکه وحشتناااک

فقط هم کسایی که دچارش شدن درک میکنن

عزیزم با یه روانشناس تلفنی یا تو ویدیوکال صحبت کن راجع به افسردگی میتونه کمکت کنه

خواهری یا برادری نداری تورو برسونه؟

طبیعیه عزیزم منم حاملگیام روحیه م بدمیشه تازه پارسال بارداربودم همزمان بابامم فوت کرد😞

دیگه فوت بابا غیرقابل تحمله من بودم صد در صد میمیردم😭خدا بهتون صبربده واقعا خدا بیامرزتشون

خیلی روغنیه من جرعت نمیکنم،شوهرمم بلده نمیزارم بزنه دکترم گفت بیرون بزنی یه تزریقات ماهر بهتره دو ...

آره خیلی روغنیه اما من از اول بارداری همش پروژسترون زدم کلا بدنم عادت کرده 🤧 من بعد اینکه کشیدم تو سرنگ میزارم روی شوفاژ تا گرم بشه اونوقت روان تر میشه 

افسردگی وحشتناکه وحشتناااک فقط هم کسایی که دچارش شدن درک میکنن عزیزم با یه روانشناس تلفنی یا تو وی ...

متاسفانه خانوادم پیشم نیستن راهشون دوره،خونه ماام یه شهرک خارج از شهره با اسنپ میترسم برم خیلی تو دست انداز اینا میندازن حالم بدمیشه

میگم حال روحیم خوب نیست کسی جدی نمیگیره😭

من چند روزه سرما خوردم نمیگم شوهرم کمک نمیکنه ولی واقعا درک نمیکنه . پریروز از شدت حال بد چشمام باز نمیشد میگفت فیلم درنیار. یا قرصامو میذاشت جلوم میگفت خودت بردار. هرچی میگفتم نمیت ونم باز نمیومد بهم بده. مرد خوبیه ولی اینو بدون مردا توقع دارن زنشون همیشه سالم باشه کار کنه اگه یه روز از روال خارج بشه فکر میکنن داره لوس میشه. باید با این فضیه کنار بیای وگرنه خیلی اذیت میشی

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه