2777
2789
عنوان

اگه بخوای راز لاغر شدن بگی چی میگی

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 47 پست
کاش اینجوری بودم متاسفانه حرص بخورم چاق میشم و من دارم میترکم دیگه🤣🤣🤣

عزیزم منم چاق بودم ی مدت ناهارو رو حذف کردم صبحا ی تخم مرغ ابپز میخوردم شبام سالاد میخوردم توی تایم ناهار حلقه میزدم و ورزش میکردم برنجو کامل حذف کردم ولی ب موهام روغن ارگان میزدم پیاده روی روز های زوج می رفتم و روز های فرد ورزش میکردم 

شبا وقتی خیلی گشنم میشد دوتا خرما میخوردم اب کرفس صبحا ناشتا میخوردم 

و از وزن ۸۵ رسیدم ب ۵۰ و وقتی و ی سری چیزا اتفاق افتاد انقدر حرص خوردم الان شدم ۴۳ :) 

برای ترک های پوستمم روغن زیتون بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فردا صبح حتما👌🏻

انشالا😍چندکیلو اضافه داری؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
شما با این روش تونستین کم کنین؟ کم خوردن سخته واقعا🥲

سخت نیست فرمول داره 😂

شوخی میکنم یه تبلیغ هست میگه ۲۰شدن سخت نیست فرمول داره 😂

یه دور دیگه متنم رو بخون و بهش فکر کن 

نزار این تاپیک در حد یه تاپیک بمونه برات بزار هلت بده به سمت هدفت اگه واقعا اضافه داری 

اولاش سخته ولی تغییر خودتو ببینی خودت کیف میکنی و ادامه میدی 

دیدی وقتی ادم روزه میگیره گاهی حس گشنگی نداره یا خیلی کمه بعد با خودش میگه اینهمه در طول روز میخورم پس چقد اضاف میخورم نمیدونستم 

برای کاهش اشتها معده باید گرم باشه چون بلغمی ها بیشتر در معرض چاقین اون دمنوش که گفتم عالیه عالی هفته ای سه بار قبل ورزش یا بستگی داره چون طبعش گرمه زیادش ممکنه مطمعن نیستم باعث جوشی چیزی بشه نمیدونم 

به تاپیک مانکن های زیبا سر بزن

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵