2777
2789

شده تا حالا حس کنید به هیچ جا تعلق ندارین؟به هیچ تفکر و عقیده ای اعتقاد کامل ندارین؟هیچ کسی رو اونقدر دوست ندارین؟خودتون رو هم در ادامه همه اینا اونقدر دوست ندارین؟افکار و عقادتون شبیه هیچکس نیست،نه خانواده و نه دوستا و نه هیچکس و در نهایت میبینین که،عه!هیچییی ندارین،هیچ چیزی ندارین که توش بهترین باشین ،هیچ آدمی تو زندگیتون نیست،میخواین به یه جا وصل شین اما بازم نه افکار و نه آدما اونقدری کامل و درست نیستن که بخواین شبیهشون بشین،واقعا باید چیکار کرد؟الان من چیکار کنم که این خلا داخل خودم رو از بین ببرم؟چیکار کنم شبیه بقیه آدما بشم،رنگی بشم،نه مثل یه روح که هیچکس حسش نمیکنه ،واقعا باید خودم رو به یه چیزی وصل کنم؟حتی اگه معتقدم اونقدرا درست نیست؟

Samir says :برای یه کاربری، یه نگاه فلسفی خودمو راجع به زندگی، دنیا و خدا گذاشتم. نمیدونم چی فکر میکنه ولی نگاهم به دنیا متفاوته فقط. 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتوبه خدانزدیک کن بهش پناه ببرآروم میشی

من خودم تو یه خانواده مذهبی به دنیا اومدم و همیشه اسم خدا تو زندگیم بوده،ولی فقط اسمش،اثری ندیدم اونطور که باید،دعا میکنم و جواب نمیده،یکی از چیزایی که هرروز اعتقادمو بیشتر بهش از دست میدم خداعه،خوشبختانه یا متاسفانه

Samir says :برای یه کاربری، یه نگاه فلسفی خودمو راجع به زندگی، دنیا و خدا گذاشتم. نمیدونم چی فکر میک ...

این نگاه و این تفکر متفاوت باعث شده که بهتر از بقیه زندگی کنی؟حال دلت بهتر از قبل هست؟

[QUOTE=329144294]من خودم تو یه خانواده مذهبی به دنیا اومدم و همیشه اسم خدا تو زندگیم بوده،ولی فقط اسمش،اثری ندیدم اون ...[/QUOTE 

شاید دلیل اجابت نشدنش مصلحته 

آدمااکثرخدارومقصرانتخابهای اشتباهشون می‌دونن. 

البته مشکل شمارونمیدونم اماایشالاهرچی ک صلاحته پیش بیادوهیچ موقع ازقدرتش ناامیدنشی🌹

Dunyada olumden baskasi yalan
واقعا؟میتونی یکم ازشون بگی؟شاید بتونه من رو هم تغییر بده 

Samir says : باشه ولی اول من یه سوال دارم. نظرتون درباره اون آیه قرآن که خدا میگه این دنیا بازیچه ای ای بیش نیست چیه؟؟ درباره اش چطور فکر می کنید؟ 

Samir says : باشه ولی اول من یه سوال دارم. نظرتون درباره اون آیه قرآن که خدا میگه این دنیا بازیچه ای ...

قاعدتا منظور آیه اینه که آخرت و اون دنیا مهم تره ،خودمم برداشتم اینه که اونقدر اتفاقات این دنیا رو جدی نگیرم چون به هر حال میگذره خوبی و سختی

قاعدتا منظور آیه اینه که آخرت و اون دنیا مهم تره ،خودمم برداشتم اینه که اونقدر اتفاقات این دنیا رو ج ...

آهان ، آره. هر کسی نگاهی داره. شما تجربه گیم هم داشتین؟ فارکرای؟ جی تی ای؟ رد دد؟؟