2777
2789

سلام دوستان عزیز گلو خوجل ناز مچکرم ک اومدین :💙کاربر یکسال هستم که با تلاشهای گرامی....رفتم هوا دوباره بعد چن ماه ز آمدم: خو سوالمو بپرسم سرتون رو ب درد نیارم

بچه دوستان از کجا میفهمید که عاشق شدین یعنی چ حسی پیدا میکنید !چ حالی میشید!؟ از کجا میفهمید که این حس عشقه ن هوس هوم!!؟؟ 

خانوماااا عزیز جناب آقایون محترم اگه هستین ممنون میشم جواب بدین مچکرم زیادی حرف زدم شرمنده🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوس داشتم تند تند ببینمش 

زود دلتنگش میشدم

دوس داشتم نگاش کنم فقط

وقتی میدیدمش قلبم میلرزید

همیشه درتلاش بودم که ناراحت نشه

اما لیاقت نداشت در اوج اعتماد و عشق رید تو همه احساساتم و خیانت کرد.

خدا💖 

من حس میکنم این موضوع بیشتر تو زندگی  و زیر یه سقف بودین معلوم میشه ولی اصولا کسی که مقصودش ازدواجه بیشتر میشه مطمعن شد که عاشقه ولی خوب کسی که علشقشی میبینیش حالت خوبه اصولا فکر میکنی هیچوقت اینقدر حال دلت خوب نبوده 

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
من حس میکنم این موضوع بیشتر تو زندگی  و زیر یه سقف بودین معلوم میشه ولی اصولا کسی که مقصودش ازد ...

یعنی اونی  برا ازدواج نیس عاشق نیست ؟یعنی شما عشق رو برا ازدواج بیانش میکنی 

مثلاً؟شاید ممکنه عشق نباشه

مثال وقتی باهاش حرف میزنی قلبت ارومه دوس نداری با کسی جز اون باشی دوست داری همش باهاش حرف بزنی از لذتای دنیا مث خوابت میزنی ک چند ساعت بیشتر باهاش حرف بزنی هیچ چیزی یا کسی اون حس خوشی رو ک وقتی با اونی بهت نمیده و خودت رو تمام و کمال به اون میسپاری از جونت و زندگیت برات باارزشتره و در یک کلام عشق صیدیس ک تیرت ب خطا هم برود لذتش کنج دلت تا ب ابد میشیند....