2777
2789
عنوان

عشق❤️❤️❤️ خانومااا گل ناناززز آقایونه محترم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 30 پست
😐دوسش داری ولی عاشق نیستی عجیب نشد بنظرت  مگه میشه آدمیزاد ی نفر رو دوس داشته باشه اما...

آره میشه 

چرا نشه

دوس داشتن با عشق متفاوته

وقتی عاشقش باشی ازش متنفر نمیشی

ولی وقتی دوسش داشته باشی اگه ناراحتت کنه شاید ازش متنفر هم بشی مقطعی.

خدا💖 
مثال وقتی باهاش حرف میزنی قلبت ارومه دوس نداری با کسی جز اون باشی دوست داری همش باهاش حرف بزنی از لذ ...

مچکرم بابت مثالی که بیان کردین  فقط ی سوال پیش میاد شما ب مثالی ک زدی فکر کنم بیشتر آدمیزاد جهان این حس حال رو دارن؟درسته!؟اخرشم از طرفی میگفت عاشقم داستانتون چیشدش هیچی یا خیانت یا نفرت یا...آخرشم میرین نفر بعدی سوال من اینه اگه «عشق»عشق باشه اخر داستان ب نفر بعدی نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میشه  چرا نشه دوس داشتن با عشق متفاوته وقتی عاشقش باشی ازش متنفر نمیشی ولی وقتی دوسش دا ...

خب پس عزیزم شما ت داستانتون عشقی نبوده درسته اینطوری از حرفات فهمیدم هوم؟

ز بیانش کردی واقعا پیداش نکردی که هنوز عشقه یا هوس یا....

حس میکنم عشقه چون تا حالا این حسو نداشتم اولین باره اینجوری شدم و متفاوته برام

ولی سعی دارم انکارش کنم چون نگرانم نمیخوام اسیب ببینم چون من خیلی احساسیم و حس میکنم توان اسیب دیدنو ندارم چون میترسم به دلم بمونه😅

فقط سپردم به خدا بهش گفتم عاشق یکی از بنده هاشم و از داشتنش محرومم نکنه🕊

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

مچکرم بابت مثالی که بیان کردین  فقط ی سوال پیش میاد شما ب مثالی ک زدی فکر کنم بیشتر آدمیزاد جها ...

شعرای شهریارو خوندی یا گوش کردی یا فیلم شهرزاد رو دیدی 

عشق اونیه ک وقتی چشاتو میبندی و باز میکنی تو خلوت و ذهن خودت یا اینکه وقتی اسم عشق رو میفهمی یادش میافتی حالا شاید جسم ها ب اجبار در کنار هم نباشن ولی قلبا خیلی نزدیک بهم هستند...

حس میکنم عشقه چون تا حالا این حسو نداشتم اولین باره اینجوری شدم و متفاوته برام ولی سعی دارم انکارش ...

با ترس که چیزی حل نمیشه عزیزم  منم موندم عاشق شدم نشدم ی حس خوب بد رو دارم اما جوابشو نمیدونم چون واقعاً نمیدونم اسمش چیه بازم اگه میدونستم ی کاری میکردم اما.... امیدوارم ز یارب دلشو با دلت یکی کنه لبت ب خنده باز باشه عزیزم 🌱💙

با ترس که چیزی حل نمیشه عزیزم  منم موندم عاشق شدم نشدم ی حس خوب بد رو دارم اما جوابشو نمیدونم چ ...

مرسی دورت بگردم انشالله یه عشق عالی نصیبت بشه

اره حس متفاوت و عجیبیه ادم توش میمونه ولی من دیگه تقریبا مطمئن شدم عشقه امیدوارم خوب پیش بره

بوده  بعد اینهمه سال زندگی میدونم عشق بوده یا نه ولی تو اوج اعتماد میگم دیگه زد خرابش کرد

خب اگه بوده چطوری عشق تموم میشه عشق که تموم نمیشه اگه عشق باشه متاسفانه ت این زمان از جهان ب اسم عشق که عشق نیس آدمی بهمدگ دل میدنع که آخرش دیدمون ب عشق هیچیه میگیم اصلا عشقی مگه هس!! هیی 

عزیزم ممنونم بابت جوابت اگه باعث شدم خاطر تلخ ت ذهنت باز بشه ببخشید امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه عزیز💙🌱

مرسی دورت بگردم انشالله یه عشق عالی نصیبت بشه اره حس متفاوت و عجیبیه ادم توش میمونه ولی من دیگه تقر ...

قربونت برم من ممنونم 💙

میره نگران نباش نترس یارب کنارت صدب صد انرژی مثبت ب خودت بده 

خب اگه بوده چطوری عشق تموم میشه عشق که تموم نمیشه اگه عشق باشه متاسفانه ت این زمان از جهان ب اسم عشق ...

عشق تموم میشه به نظرم

وقتی توسط معشوق اونقد اذیت بشی باور و اعتمادت نابود بشه بله تموم میشه

شده دوست داشتن

شده وابستگی

نمیدونم شاید عاشقیه کم رنگ

نه عزیز خواهش میکنم

من بعضی وقتا مرور خاطرات میکنم با خودم

تجربه شده همش واسم

خدا💖 
قربونت برم من ممنونم 💙 میره نگران نباش نترس یارب کنارت صدب صد انرژی مثبت ب خودت بده 

فدات گلی 

حس خوبی گرفتم از صحبتات یکم انرژی گرفتم چون الان با ناراحتی داشتم فکر میکردمو نی نی سایتو بالا پایین میکردم و کسیم نبود باهاش حرف بزنم اروم شم ❤️🫂

عشق تموم میشه به نظرم وقتی توسط معشوق اونقد اذیت بشی باور و اعتمادت نابود بشه بله تموم میشه شده دو ...

بله درسته نظرت عزیز ممکنه 

امیدوارم این بار بالا سرمون که جبار برات جبرانش کنه ب بهترین حالو زمان عزیزم💙

فدات گلی  حس خوبی گرفتم از صحبتات یکم انرژی گرفتم چون الان با ناراحتی داشتم فکر میکردمو نی نی ...

قربونت برم گل دختر عزیزم بقول داداشم انرژی مثبت بده تا زمان جهان ب کامت باشه  همه چی خوب میشه برات نگران نباش❤️🫂