2777
2789
عنوان

تجربه ی من از ویزیت در مرکز مام

15478 بازدید | 173 پست

سلام دوستان دیروز برای اولین بار تو مرکز مام ویزیت شدم

خودم ۲۳سالمه

همسرم ۳۶

سابقه ی یکسال و نیم نازایی داریم

مشکلمون:تعداد کم اسپرم همسرم (۱/۳)و تنبلی تخمدان من

تصمیم گرفتم زودتر به مرکز ناباروری مراجعه کنم،راهمونم دوره از شهرستان رفته بودیم

خودم با خانم دکتر لاهوتی و همسرم با اقای دکتر مظلوم فرد ویزیت داشتن

از هزینه هاش هم بخوام بگم پول ویزیت همسرم شد۲۶۰

ویزیت من به همراه سونوگرافی شد۹۶۰تومن

جواب ازمایش شهرستان رو قبول نداشتن مجبور شدیم همه رو اونجا تکرار کنیم

هزینه ی ازمایش خون من شد۱/۵۰۰

برای همسرم شد ۳/۵۰۰

هزینه ی ازمایش نطفه یا همون اسپرم هم شد ۶۷۰تومن

خلاصه که برگشتیم شهر خودمون و قرار شد جواب ازمایش هارو برای دکتر هامون واتس اپ کنیم،اگر جواب ازمایش های همسرم همونی بود که از شهرستان برده بودیم دفعه ی بعد بریم برای گرفتن دارو های تخمک کشی

اگر خدایی نکرده تعداد اسپرم همسرم از یک میلیون تا کمتر باشه نمیدونم چی بشه

برام دعا کنید حالا که سرنوشت برامون اینگونه رقم زد که بیوفتیم تو این مسیر،حداقل نیاز به عمل تسه نباشه و همسرم همون یک میلیون تا اسپرم رو داشته باشه و بتونه روز تخمک کشی راحت از طریق نمونه اسپرم بده☺️

تا قبل اینکه برم مرکز مام هنوز همه چی برام شوخی بود و باور نکرده بودم که منم شدم یکی از کاندید های میکرو (آی وی اف)

اما دیروز که اونجا برام پرونده تشکیل دادن و خودمو میان انبوهی از زوج هایی پیدا کردم که هر کدومشون از یه نقطه از کشورمون اومده بودن و کلی زوج دیدم که همشون نابارور بودن ،یه لحظه زانوهام سست شد و فقط گفتم خدایا خودت بهم اراده ی پولادین بده که بتونم درد امپول هاشو تحمل کنم 🥲خدایا همه ی کسایی که از خیلی چیزا زدن و اومدن اینجا با یه امیدی اومدن

امیدشون رو ناامید نکن،به منم بین اونا یه نگاهی بنداز و بار اول مثبت بشم

خدایا فقط خودت میدونی چقدر از آمپول فوبیا دارم حتی بیشتر از سوسک

و خودت میدونی که برای مادر شدن حاضر شدم با فوبیام اونم به کرات،روبرو بشم😔😣

پناه به خودت🩷🌱

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

من که اصلا تجربه خوبی نداشتم دو ماه باردار بودم سونو واژینال کرد با اینکه اصلا احتیاجی به واژینال نبود و خونریزی کردم، اونجا خیلی دلسوز نیستن و بیشتر برای پول کار میکنن

یک زمان دکتر نصر بود خیلی دکتر خوبی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اصلا تجربه خوبی نداشتم دو ماه باردار بودم سونو واژینال کرد با اینکه اصلا احتیاجی به واژینال نب ...

بخاطر سونوی  واژینال بچتون سقط شد،؟😥

بخاطر سونی واژینال بچتون سقط شد،؟😥

نه خداروشکر با شیاف موند اما منظور اصلا هیچ جا وقتی قلب تشکیل شده سونو واژینال نمیکنن و اینکه گفت رابطه هم میتونید تو بارداری داشته باشید که اونم اصلا نباید داشته باشی و خطرناکه

نه خداروشکر با شیاف موند اما منظور اصلا هیچ جا وقتی قلب تشکیل شده سونو واژینال نمیکنن و اینکه گفت را ...

خداروشکر گلم

حتما تجربتو در خاطرم نگه میدارم

ممنون میشم برام دعا کنی

راستی بار اول مثبت شدی؟

خداروشکر گلم حتما تجربتو در خاطرم نگه میدارم ممنون میشم برام دعا کنی راستی بار اول مثبت شدی؟

من طبیعی باردار شدم فقط برای چکاپ رفته بودم مام که اونم یکبار رفتم، انشالله زودتر نتیجه بگیری 

من طبیعی باردار شدم فقط برای چکاپ رفته بودم مام که اونم یکبار رفتم، انشالله زودتر نتیجه بگیری 

عزیزم😍خدا فرزندتو برات حفظ بکنه

مرسی مهربون🌱🩷

اونجاهایی که گوسفند میکشن معمولا به قصابی بسپر برات میاره الکی بگو برای پسرم که شب اداری داره میخوام ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت

امیدوارم بهترینا برای شما باشه🌹🥰