2777
2789
عنوان

چقد مردای قدیم بهتر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 109 پست
چی بگم والا نامرد شدن بعضی پسرا منم خوشم نمیاد از کاراشون 

بازم دمتون گرم لااقل دفاع بی مورد نمیکنید 

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم ربطی نداشتا!! ببخشید قصد جسارت ندارم

📌. ربطی نداشت؟! 

📌. یعنی دانشگاه ها عوض شده؟؟؟ من یه چند وقت دیگه میخوام برم مدرک لیسانسم بگیرم، دقت میکنم بازم. 🤔🌹

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
بحث بی احترامی به هیچ قومیتی ندارم ولی من چندین دختر دیدم باهاشون حرف زدم  همشون از پسرای کرد ...

والا اخه چه ربطی به قومیت داره

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
هعی ما ک ندیدیم باز خوشبحالت شما اطرافتون هست

دیگه فضای دانشگاه همه جا همینه تا خودت باهاشون سنگین نباشی و برخورد نکنی 

نکنه خجالت میکشی چیزی بهشون بگی

suglidadash @soloman@soloman2@پسرترکمن کاربری های قدیممه
📌. ربطی نداشت؟!  📌. یعنی دانشگاه ها عوض شده؟؟؟ من یه چند وقت دیگه میخوام برم مدرک لیسانسم ...

نه متاسفانه ربطی نداشت چون خارج از فضای دانشگاه هم هستن

نه بابا چه دفاعی از نامردی دفاع کنم حق. نبینم 

افرررررین بخدا کاش همه ماها چه زن و چه مرد دیدگاهمون اینطوری بود دنیا جای بهتری میشد فارغ از جنسیت درست قضاوت میکردیم

نه متاسفانه ربطی نداشت چون خارج از فضای دانشگاه هم هستن

📌. خب پس ارشد گرفتنی، میان نظرمو میگم، اونجا تو دل دانشگام 🌹

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
📌. خب پس ارشد گرفتنی، میان نظرمو میگم، اونجا تو دل دانشگام 🌹

درثانی من کلا رو خانما حساسم دوس ندارم ببینم از جنس مخالف ناراحتی رسیده بهشون یا اذیتشون کرده کسی 

اقاهستم🚫.      💔😔
پسرای ما کوردا هنوزم مثل مردای قدیمن  نه دست بزن دارن نه نگاه ناموس کسی میکنن نه با احساسات دخت ...

منم اینقدری که اینجا میگن دست بزن داره شوهرم و درک نمیکنم چون ندیدم اطرافم، ضمنا پسر خوب الانم کم نیست هنوزم هستن