2777
2789
عنوان

چقد مردای قدیم بهتر بودن

1843 بازدید | 109 پست

نمیگم خوب بودن چون بالاخره ی سری عیبای بد داشتن ولی بازم شرفففف داشتن به پسرا امروزی تو دانشگاه خسته شدم از بس اینا مسخره میکنن و نیش و کنایه میزنن و هوس بازن هعییی انگاری نسل پسر خوب تموم شده اینقددد اذیت میکنن ک دلم نمیخواد برم سر کلاسا💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر خوبم باشه از نظر مالی ضعیفه

دیشب تا صبح گریه کردم من شوهرم خوبه شکر خدا ولی درآمدش کمه گاهی میگم اشتباه کردم زنش شدم ولی پسرای این روزا که میبینم میگم خدایا غلط کردم شکر که حداقل هوس باز نیست

حالم از هرچی مرده بهم میخوره مرد ندیدم تو عمرم

یعنیا عوقم میگیره ازشون کل بدبختیام بخاطر یکی از همی مرداست تا یادم میاد همیشه میگفتن مرده و قولش مرده و مردونگیش مرده و فلان بسان ولی بنده هرچی از این بشر دیدم جز مرد بودن 

تو چیکار پسرا داری برو درستو ادامه بده خواهر

بخدا وقتی وارد کلاس میشم خیلی نمیخندم سرم پایین حجابمم خوبه اصلا کاری بهشونم ندارم ولی همش مسخره میکنن از کنارشون رد میشم نیش و کنایه میزنن میخندن آدم ی حالی میشه ما ۱۴ تا پسر داریم تو کلاس ۳ تا دختر اینا با ما ضد شدن واسه همین بدن با ما

پسرای ما کوردا هنوزم مثل مردای قدیمن  نه دست بزن دارن نه نگاه ناموس کسی میکنن نه با احساسات دخت ...

بحث بی احترامی به هیچ قومیتی ندارم

ولی من چندین دختر دیدم باهاشون حرف زدم  همشون از پسرای کرد ضربه خوردن یکیش که 3سال دختر مردم گذاشته بوده سرکار

پسرای ما کوردا هنوزم مثل مردای قدیمن  نه دست بزن دارن نه نگاه ناموس کسی میکنن نه با احساسات دخت ...

کوردم داریم تو کلاس اونم همینجوریه 😑

البته شاید این اینجوریه بقیشون شاید خوب باشن من اطلاع ندارم

بخدا وقتی وارد کلاس میشم خیلی نمیخندم سرم پایین حجابمم خوبه اصلا کاری بهشونم ندارم ولی همش مسخره میک ...

عه اونجا مسئول نداره مگه بهشون بگین تا حالشون رو جا بیارن

suglidadash @soloman@soloman2@پسرترکمن کاربری های قدیممه