2777
2789
عنوان

چقد مردای قدیم بهتر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 109 پست
📌. خب پس ارشد گرفتنی، میان نظرمو میگم، اونجا تو دل دانشگام 🌹

حتما بیاید نظرتون رو بگید تا متوجه بشید فضای بیرون هم با دانشگاه یه جوره و نیاز به این همه سختی برای رسدن به مفهوم این موضوع نبوده البته که درس خوندن بسیار عال هست ولی باز تاکید میکنم ربطی به این موضوع نداشت  

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
دیگه فضای دانشگاه همه جا همینه تا خودت باهاشون سنگین نباشی و برخورد نکنی  نکنه خجالت میکشی چیز ...

راستش آره ی خورده چون اونا زیادن حصله دعوا هم ندارم

دوستم خیلی چیزی بهشون میگه ولی بازم فایده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درثانی من کلا رو خانما حساسم دوس ندارم ببینم از جنس مخالف ناراحتی رسیده بهشون یا اذیتشون کرده کسی&nb ...

چقدر مهربان وبا درک

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
راستش آره ی خورده چون اونا زیادن حصله دعوا هم ندارم دوستم خیلی چیزی بهشون میگه ولی بازم فایده نداره

از اینکه یه دختر بهشون چیزی بگه حس خوبی نمیگیرن بدتر میکنن فقط به مسولین دانشگاه بگن تا زخم زبون کمتر بزنن

suglidadash @soloman@soloman2@پسرترکمن کاربری های قدیممه

تاریخچه‌ی بی‌اخلاقی‌های جنسی بشر با تاریخ مکتوب بشر چندان تفاوتی نداره. تقریبا هرآنچه که به عنوان انحراف و هوس رانی و.... داریم هزاران ساله که بین انسان‌ها وجود داشته و حتی بعضا عادی‌تر و عرفی‌تر و فراگیرتر بوده... 

تو دربار بعضی پادشاهان پسرکان نوجوان به طور علنی به عنوان برده جنسی ازشون بهره کشی می‌شده!  ازدواج و فرزندآوری محارم از هم، بدون هرگونه شرم و پنهانکاری رخ می‌داده...حرم‌سراهای جورواجور، لشکرکشی‌ها و خونریزی‌های گوناگونی که بر سر رسیدن به فلان شاهزاده و دختر زیبا انجام شده یا جمعیت جنگ زده‌ای که مورد تجاوز و بردگی جنسی قرار می‌گرفتند و...

این‌ها همگی ریشه تاریخی دارند...

فقط ابزار تکنولوژیک و تغییر اجتماعات انسانی بستر رو فراهم کرده که افراد گسترده‌تری با هزینه کمتری بتونن دست به ولنگاری جنسی بزنند و هر کودک و نوجوان و جوان و پیر و زن و مردی خرگوشه جهان به میلیون‌ها محتوای متنی و داستانی و چت روم و...جنسی و انواع و اقسام کارگران و افراد مشابه خودشون دسترسی پیدا کنند و با کمترین زحمت به شهوتشون بال و پر بدن...و برعکس اون اقلیتی که راه عفت و پاکدامنی رو پی گرفتند و  رویکرد جنسی اخلاقی دارند زحمت و دشواری مضاعفی باید متحمل بشن!

چند استان داریم دو مدل هم کورد داریم  استان من همه پسرا ادمن شهر خودم تضمین میکنم محاله ۱ پسر ...

جدا از قومیت درباره ی آدمها نمیشا با این قطعیت حرف زد واقعا ،شما پیش تک تک پسرا نبودین که ببینینشون از نزدیک که ...

You're all the things I've got to remember

بخدا وقتی وارد کلاس میشم خیلی نمیخندم سرم پایین حجابمم خوبه اصلا کاری بهشونم ندارم ولی همش مسخره میک ...

چرا دانشگاه شما برعکسِ بقیه دانشگاه هاست  

معمولا دخترا بیشترن که

چه رشته ای میخونی؟

حتما بیاید نظرتون رو بگید تا متوجه بشید فضای بیرون هم با دانشگاه یه جوره و نیاز به این همه سختی برای ...

📌. هشتگ بی خیال اصلا 🌹

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا