2777
2789
عنوان

خانماااااااا لطفا کمک

144 بازدید | 21 پست

من دو روز پیش ابروهام میکرو کردم قهوه ای زده برام جمعه نوبت رنک مو دارم و رنگی که میخوام بزنم روشنه تقریبا خاکستری ابروم ب موهام نمیاد میتونم ابروم رنگ کنم ؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۵۰ میخوام فریم فیس کنم موهام باید رنگ روشن بزنه ولی ب ابروم نمیاد فک کنم

چقد مناسب گرفت خوبه مبارکت باشه گلم 

خب یکم تیره تر باید بزنی بعدش فعلا رنگ نکن بزار وسط اسفند ک رنگ ابروت جا بیفته چون اولش رنگش پررنگه وهنوز زخمه

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
اره الان اصلا دوسش ندارم هم تیره هم کلفته

عید کلا قشنگتر میشه مشخص میشه نگران نباش الان هم رنگ نکن تیرگیش هم رنگ کم رنگ میشه چون اولشه

تا چقدر وقت نباید رنگ کنم؟؟

شما تازه دو روزه میکرو کردی تا سه روز ک حتی آبم نباید بزنی بهش 

حداقل دو سه هفته صبر کن برا رنگ گذاشتن 

منم بعد میکرو موهامو دکلره کردم روشن گذاشتم بعد دو هفته ریمل رنگ روشن میزدم

بله درسته بعد سه هفته میشه ابروهام رنگ کنم یکم روشن شه؟ 

والا اینو نمیدونم ولی آره فکر کنم ارایشگاه بری بهت میگه دیگه ولی شرط کن ک یهو بد نباشه

بله درسته بعد سه هفته میشه ابروهام رنگ کنم یکم روشن شه؟ 

معمولا بعد ۴_۵ روز پوسته میکنه رنگشم خیلی میره از اون تیرگی و کلفتی در میاد باز اگه خواستین رنگ کنین حداقل اون سه هفته رو صبر کنین 

روی زخم ب هیج وجه نباید رنگ بزارین نگاه کنین پوستتون کامل ترمیم شد با خیال راحت رنگ بزارین