2777
2789
عنوان

فرش گل برجسته بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4112 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ما خانوادگی فرش دستبافت رو به چشم سرمایه نگاه کردیم و خدارو شکر تا به حال ضرر نکردیم از خرید فرو ...

اونجوری که آدم همش باید نگران باشه چیزیش نشه . 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

بنظرم نگیر هر روز باید جارو بزنی چون آشغال هی گیر میکنه و جاروش هم تازه خیلی سخته...و قطعا میخوابه ولی اگر فقط یه فرش برای وسط میلاته که اینطوره کلا موردی نداره بخر...فرشای الان همشون نازکن پس سعی کن فرشی بخری که یکم ضخیم تر باشه تا دیر تر تخت بشه..اگر رفت و آمدت زیاده فرش و مبل تیره تر بخر زشته رو فرشی و رومبلی بندازی تو خونه...فرش و مبلات ست رنگی باشن و از یه سبک

نکنه شما این قالیچه های ماکارونی رو میگید که می‌خوابه مگه طرح فرش برجسته میخوابه؟ من ده ساله دا ...

خب خدا رو شکر 

نه منم منظورم همین فرش های گل برجسته بود،ولی خدا رو شکر که راضی هستی و منم انتخاب درستی کردم

بنظرم نگیر هر روز باید جارو بزنی چون آشغال هی گیر میکنه و جاروش هم تازه خیلی سخته...و قطعا میخوابه و ...

والان من رفتم بخرم ی آشنامون تو فرش فروشی بود پرشیدم گفت ۷۰۰ شانه ها میخوابه ولی ۱۰۰۰ یا ۱۲۰۰ نه نمیخوابه ،خلاصه که توکل به خدا خریدم