2777
2789
عنوان

اگه ی مادرشوهری داشته باشید که...

248 بازدید | 9 پست

همه تفریحات و مسافرتا بخواد با اصرار با شما و شوهر و بچه هاتون بیاد و اگر مخالفت کنید شوهرتون طرف مادرشو بگیره ب حدی ک حتی جنگ و دعوا راه بندازه شما چکار میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تا کی نمیری؟ بالاخره بچه ها کلافه و خسته میشن چطور باید مادرشوهرو از خر شیطون پیاده کرد؟

تقصیر مادرشوهر نیست گلم.اشتباهی داری میزنی.تو باید شوهرت رو درست کنی اونه که نمیفهمه زندگی شخصی داره .هنوز متوجه نیست که شماها خانواده اش هستید .اونه که تمام رفت وآمدها رو با دیگران به اشتراک می ذاره.هر زمان شوهرت درست شد مادر شوهرت هم درست میشه

تقصیر مادرشوهر نیست گلم.اشتباهی داری میزنی.تو باید شوهرت رو درست کنی اونه که نمیفهمه زندگی شخصی داره ...

اخه مادره ناله و نفرین میکنه پسرش هم از ایناس ک میگه آه مادر میگیره و فلان

اخه مادره ناله و نفرین میکنه پسرش هم از ایناس ک میگه آه مادر میگیره و فلان

خودت که بدتری ‌داری توجیه میکنی کار شوهرت رو .پس دیگه ناراحتیت برای چیه؟عزیزم اگه اون طوری باشه همه باید زندگی خودشونو ول کنن از ترس نفرین مادر گوش به فرمان باشن .نفرین الکی هم مگه میگیره؟شما نیازی نیست هرجا میری خبر بدید برید بیاید بعد بگید.یا موقع رفتن یه خداحافظی بکنید شما خودتون طرف رو وارد زندگی تون می کنید بعد ناراحتی چرا میاد شما حد و مرز برای زندگی تون بذارید بعد ببینید چطور میشه. مثل دری که باز باشه بعد میگید چرا مردم میان داخل

خودت که بدتری ‌داری توجیه میکنی کار شوهرت رو .پس دیگه ناراحتیت برای چیه؟عزیزم اگه اون طوری باشه همه ...

عزیزم چقدر عصبانی حالا 😁

این مسئله من نیس واسه خواهرمه منم گفتم باید حد و مرز بذاری ولی میگه هر روز زنگ میزنه مارو چک میکنه ک بیرون رفتین یا خونه ایم جواب تلفن ندم ب شوهر  زنگ میزنه یا مثلا نزدیک عید همش حواسش هست با تلفن و اینا ک ما ی موقع نرفته باشیم جایی اگرم نبرن ک کوفت میکنه تفریح رو بهشون

نمیدونم والا بنده خدا هم مونده چکار کنه

عزیزم چقدر عصبانی حالا 😁 این مسئله من نیس واسه خواهرمه منم گفتم باید حد و مرز بذاری ولی میگه هر رو ...

به خواهر بنده خدات بگو هر چیزی رو با اره یا نه جواب بده یه بار بهانه غذا بگیره که رو گاز بعد بهش زنگ میزنه یه بار بگه بچه از دستشویی صداش میکنه یه بار بگه در خونه رو زدن .عزیزم معلومه خواهرت اینا هم خیلی کوتاه اومدن ‌گزارش دادن دیگه چه مسخره بازیه.زنگ زد کوتاه مختصر مفید حرف بزنه جمعش کنه خداحافظی کنه .از هرچی پرسید بگه یادم نیست الان یا نمیدونم یا توجه نکردم در مورد هیچ چیز امار دقیق نده .خواهرت خیلی نپخته رفتار میکنه این مادرشوهر رو دو روز بده دست من بادش میدم

به خواهر بنده خدات بگو هر چیزی رو با اره یا نه جواب بده یه بار بهانه غذا بگیره که رو گاز بعد بهش زنگ ...

درسته حرفتون....ب نظر منم زیاد راه اومده باهاش الان ک چند سال گذشته و مادرشوهره عادتش شده میگه کلافه شدم

پیام شمارو واسش میفرستم ممنون ک وقت گذاشتین عزیزم🌹