2777
2789

سلام دوستان من سه ماهه عقدم  سنتی هم نبودیم

سه چهار روزی بود ک نامزدم همش بهونه می‌گرفت و بداخلاقی میکرد اعصابش از جای دیگه خورد بود 

منم خیلی پاپیچ میشدم ک اره بهم اهمیت بده فلان 

ولی از دیشب دیدم نه بابا انگار حرفام مهم نیست  تصمیم گرفتم  کمرنگ بشم  صب بهم صب بخیر گفت منم ج دادم و پیام دادم بهش دیدم سین کرده. ج نداده گفتم چرا ج ندادی شروع کرد پیامای بلند نوشتن ک اصابم خرابه و چیو ج بدم و غر زدن منم سین کردم ج ندادم تصمیم گرفتم هیچی نگم ک به خودش بیاد حالا از صب تا الان پیام نداد منم رفتم با رفیقم بیرون  کافیشاپ عکس گذاشتم استوری  و پروفم اونم دید پیام داد  بهم عشقم و فلان و تماس گرفت منم جواب ندادم به نظرتون تا کی جواب ندم ک ادب بشه

.

سعی کن ارومش کنی همه چی ب خودت بستگی داره دیدی یوقتایی ما خانما حال و حوصله ی هیچی نداریم اونم ادمه اونم مثل ما خسته میشه دلداریش بده تکیه گاهش باش تا اعصابش اروم شه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الانم زنگ بزن بهش بگو دستم بند‌بود نتونستم ج بدم باهاش حرف بزن ارومش کن 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من خودم آدم کینه ای هستم حتی ممکنه یه هفته هم سرد باشم البته در کل بستگی به طرف هم داره

ولی حقیقتا نحوه برخورد تون و پیگیر شدنتون و پاپیچ شدن تون درست نیست ، اگه ازش فاصله بگیرید خودش میاد سمت تون ولی در کل نه زیاد باید فاصله گرفت نه زیاد پیگیرش شد اینجوری روابط بین تون شیرین تر میشه

سعی کن ارومش کنی همه چی ب خودت بستگی داره دیدی یوقتایی ما خانما حال و حوصله ی هیچی نداریم اونم ادمه ...

خیلی سعی کردم ولی خب همه چیو سر من خالی میکنه داد میزنه وقتی بهش اهمیت بدم بیشتر دعوارو سر من خالی میکنه حس میکنم زیادی در دسترسش بودم

.

خیلی سعی کردم ولی خب همه چیو سر من خالی میکنه داد میزنه وقتی بهش اهمیت بدم بیشتر دعوارو سر من خالی م ...

شما کلا راهو اشتباه رفتی همین الانم خیلی اشتباه بزرگی میکنی 

کارت کاملا بچه بازی.. وقتی درگیری فکری داره اعصابش خورده بهتره درکش کنی. نه اینکه پاپیچ بشی بهم اهمیت نمیدی!!! اگر خودت ناراحت باشی و عصبانی دلت میخواد تنها باشی تا کمی فکرت اروم بشه. نه اینکه ینفرو مدام بخواد اذیت کنه و درکت نکنه اونم همسر!!! پس حق با تو نبود. بهتره قهر نکنید و باهاش حرف بزنی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
افرین درستش همینه وقتی از این اداها در اورد اصلا اعصاب خودتو خورد نکنی و بری به زندگیت برسی 🩷🩵

شما متاهلی تجربه زندگی داری که این راهنمایی رو میکنی!! 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
شما کلا راهو اشتباه رفتی همین الانم خیلی اشتباه بزرگی میکنی 

نمیدونم شاید همینطور باشه میدونی اخه چرا  چون دیروز حالم بد بود چند باری زنگ زدم بهش گفت حوصله ندارم. پیامک داد

.