2777
2789
عنوان

با این وضع با مامانم معامله کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 22 پست
اگ خریدی دست نوشته بگیر وگرنه ک بنظر من ارزش نداره تو ک پولتو داری برو از بیرون بخر

مشکلم اینه که کسی و ندارم برم باهاش بگیرم. چهرمم میخوره بچه مدرسه ای باشم  :/ از سود و درصدی که میگیرم سر در نمیارم.

بدون اجرت یعنی دست دوم؟ خودمم دست دوم تو ذهنمه. ولی میترسم سرم کلاه بذارن. نمیدونم چند درصد سود ...

آره فکر کنم ۷ درصده ولی میگم چندجا بپرس کدوم منطقه‌ای کدوم استانی چند روز پشت سر هم تاپیک بزن بپرس طلافروشی منصف میشناسن یا نه نظرات و تجربیات کاربرارو بخون از دوستات و دوروبریات بپرس 

زهد ریایی،جهل مقدس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لامصب کسی و ندارم برم باهاش. من چهرم خیلی سن پایین میزنه، فک میکنن دبیرستانی هستم میترسم سرم کلاه بذ ...

برو بابا نترس منم دفعه اولی که تنهایی رفتم طلا بخرم میترسیدم سرم کلاه بذارم ولی رفتم دیگه الان راحت میرم چند سالته 

اکه مامانت هم میاد باهم برید از بیرون بخرید بگو نو میخام که استفاده کنم طلای تو مال خودت بگو دلم نمیاد انشالله خودت استفاده کنی مامان جان

برو بابا نترس منم دفعه اولی که تنهایی رفتم طلا بخرم میترسیدم سرم کلاه بذارم ولی رفتم دیگه الان راحت ...

اره خودمم‌ میگم بیرون بگیرم که حرفی توش نباشه.

شما از طلای دست دوم سر در میاری؟ یعنی پولی که میدیم سوا از پول طلا دیگه شامل چه چیزاییه؟ سود و مالیات و اینا منظورم ... از کجاب فهمم داره سود همیشه ۷ درصده یا مستونه سود یه طلا رو کمتتر از ۷ درصدم حساب کنن؟

اره خودمم‌ میگم بیرون بگیرم که حرفی توش نباشه. شما از طلای دست دوم سر در میاری؟ یعنی پولی که مید ...

من حدود سیصد گرم طلا خریدم همه هم نو تا حالا هیچ وقت دست دوم نگرفتم چون هم سرت کلاه می‌ره طلا در طول استفاده جرم میگیره در واقع شما با خرید دست دوم اون جرم رو هم جز طلا میخرید چرا نو نخری از من بتو نصیحت هیچ وقت دست دوم نگیر هم کاغذ خرید نداری هم وزن درستش نمیدونی چقدر پول داری برا خرید؟

من حدود سیصد گرم طلا خریدم همه هم نو تا حالا هیچ وقت دست دوم نگرفتم چون هم سرت کلاه می‌ره طلا در طول ...

اخه برای پسنداز میخوام. اهل استفاده نیستم. نو خیلی باید پول برا اجرت ساختش بدی، ولی دست دوم اجرت ساخت نداره

بازم نمیدونم

حدود ۵۰ تومن

اخه برای پسنداز میخوام. اهل استفاده نیستم. نو خیلی باید پول برا اجرت ساختش بدی، ولی دست دوم اجرت ساخ ...

انقدر دل دل نکن برو زودتر بخر بنظر من تو خیلی بهتره میتونی طلا سفید نگیری اجرت طلا سفید بالاست من همیشه سفید میخرم تو میخای قایم کنی گاهی هم استفاده کن