2777
2789
عنوان

با این وضع با مامانم معامله کنم؟

244 بازدید | 22 پست

سلام.

اقا حدود دو ماه پیش تصمیم گرفتم با پسندازام یکم طلا بخرم. مامانم گفت چرا بری از بیرون بخری، من از قبل خریدم نگه داشتم بیا از من بخر. طلاشو دیدم به دلمم نشست. بهش گفتم بریم چند جا قیمت بگیریم، هرچی گفتن من ازت میخرم. خلاصه رفتیم قیمت گرفتیم و بهش گفتم سر این برج پولشو بهت میدم. اونم گفت عجله ای نیست و اکیه. فقط از رو ذوق بهش گفتم فقط بذار طلاعه تو اتاق جلو چشم خودم باشه. اونم گفت باشه. چند روز بعد اومد تو اتاقم و سر یه چیزی دعوامون شد. اونم تو دعوا کم اورد و سریع طلاشو از اتاقم برداشت گفت حالا که اینطوره نمیفروشم بهت. 😐 منم دیدم تعادل نداره گفتم به درک. میخواستم از تو بخرم میرم از مردم میخرم. تو قرار بود یه پولی بیاد دستت که نمیاد. صد سال دیگم‌ نمیخرم ازت. حالا چند روز پیش غیر مستقیم بهم فهموند که مایله باز به خودم بده طلا رو. منم‌ گفتم وقتی پس گرفتیش ازم یعنی تموم. مفتم بدی نمیخوامش. 😑 به نظرتون چیکار کنم؟ از دو ماه پیش خیلیم گرونتر شده برم بیرون بخرم کلی ضرر میکنم، چون قرار گذاشتیم همون قیمتِ ۲ ماه پیش فیکس بمونه و من فقط پول و یکم دیرتر بهش بدم.

از طرفی یکم بد دل شدم که اومد ازم گرفتش و غر زد سرم. میترسم هر سی بازی در بیاره. 

شما بودید چیکار میکردید؟ کسی رو هم ندارم باهاش برم از بیرون بخرم. خودمم سر در نمیارم میترسم سرم کلاه بذارن کلی ضرر کنم. بگید چیکار کنم؟ با دلیل لطفا. 

تعداد رای : 16
نظرسنجی
از همون مامانت بگیر
7
43%
صد سال سیا هم از مامانت نگیر 😀
9
56%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بیرون بخر،راحت

کم باشه و گرون،میارزه به این وضع

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

با خانواده معامله نکن همون دوماه پیش می‌رفتی از بیرون میکرفتی الآنم فرقی نکرده اون موقع پول نداشتی برو از طلا فروشی بخر تا عمر داره میگه طلا هام گرونتر میشد

اگر جایی رو داری پنهان کنی که مادرت هربار دعواتون شد نیاد پس بگیره آره بخر ازش اگه نه چند روز وقت بزار برو طلافروشی‌های مختلف طلابدون اجرت بپرس هرجا بهتر بود برو بخر برای پس انداز طلا بدون اجرت خوبه یا سکه بخر 

زهد ریایی،جهل مقدس...
اگر جایی رو داری پنهان کنی که مادرت هربار دعواتون شد نیاد پس بگیره آره بخر ازش اگه نه چند روز وقت بز ...

بدون اجرت یعنی دست دوم؟ خودمم دست دوم تو ذهنمه.

ولی میترسم سرم کلاه بذارن. نمیدونم چند درصد سود میگیرن و چجوری حساب میکنن :(

دستبند

اگ خریدی دست نوشته بگیر وگرنه ک بنظر من ارزش نداره تو ک پولتو داری برو از بیرون بخر

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
با خانواده معامله نکن همون دوماه پیش می‌رفتی از بیرون میکرفتی الآنم فرقی نکرده اون موقع پول نداشتی ب ...

لامصب کسی و ندارم برم باهاش. من چهرم خیلی سن پایین میزنه، فک میکنن دبیرستانی هستم میترسم سرم کلاه بذارن :( یعنی از درصدِ سود و اینا سر در نمیارم.