2777
2789

سلام خانوما پوشک دخترمو باز کردم دبدم دونه های ژله ای زیر پوشکشه چسبیده به بدنش بیرنگ و ریز و ژله ای برای چیه این؟  همین نی نی سایت نوشته بود برا پوشکه ولی میخوام مطمعن شم کسی هس کمکم کنه؟؟ عکسشو دارم یه مامان بیاد واسش بزارم میپاکم نگرانم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
برا پوشکشه

مطمعن؟ میترسم خدانکرده مربوط ب کلیه و مجرای ادراریش باشه چند روز پیش دکتر بودیم امروز اینجور شده

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای پوشکه که ادرار جذبش میشه و عرق سوز نشه

عکسشو بذارم زود ببینی؟ پاکش کنم

نگران نباش عزیزم مال موادیه که تو پوشک استفاده میشه وقتی پوشک مدت طولانی تری تو پای بچه میمونه اینجو ...

امروز اتفاقا نتونستم زود ب زود عوضش کنم الان به لحظه عکسشو میذارم ببینید بپاکم

مطمعن؟ میترسم خدانکرده مربوط ب کلیه و مجرای ادراریش باشه چند روز پیش دکتر بودیم امروز اینجور شده

مال پوشکه وقتی خیلی خیس بشه یا اینکه یه ذره از داخلش باز باشه ادرار جذب اونا میشه و ژله ای میشن

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضی مواقع روی پوشکش لکه های نارنجیه .اونم نگرانی نداره دفع البومینِ

عکسو ببین

مال پوشکه وقتی خیلی خیس بشه یا اینکه یه ذره از داخلش باز باشه ادرار جذب اونا میشه و ژله ای میشن

عکسو ببین