2777
2789
عنوان

دونه های ژله ای زیر پوشک دخترم بود بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 23 پست
عکسو ببین

عکس نیازی نداره اونم ابن عکس بااین زاویه  درسته بچه است ولی خودت چطور دلت میاد همیچنی عکسی بذاری توی سایتی که هزاران زن و مرد میبینن

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عکششو پاک کن این چه عکسیه گذاشتی تو روخدا

پاکش کردم دبدم تاپیک بجز شکا و‌من کسی نیس گذاشتم ترسیدم مربوط به کلیش باشه دیگه خیالم راحت شد میخواستم ببرمش دکتر از اول مولفیکس میبندم این یری نمیدونم چرا اینجوری شد

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس نیازی نداره اونم ابن عکس بااین زاویه   درسته بچه است ولی خودت چطور دلت میاد همیچنی عکسی بذ ...

گفتم که دیدم هیشکی تاپیک نیس گذاشتم در عرض یه دقیقه هم پاکیدم 

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
نگران نباش بچه رو با آبگرم وصابون بچه تمیز بشور خوب خشکش کن بزار یک کمی هوا بخوره بعد یه لایه نازک پ ...

اره همینکارو کردم 

پاکش کردم دبدم تاپیک بجز شکا و‌من کسی نیس گذاشتم ترسیدم مربوط به کلیش باشه دیگه خیالم راحت شد میخواس ...

همه پوشکا همینجورن داخلشون از این مواد که اب و ادرار و...رو جذب میکنن ژله ای میشن

دیر شاید عوضش کردی

همین الان یه پوشک‌نو رو از داخل پاره کن همش‌پر ایناست اب بریز روشون بزرگ و ژله ای میشن

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه پوشکا همینجورن داخلشون از این مواد که اب و ادرار و...رو جذب میکنن ژله ای میشن دیر شاید عوضش کرد ...

یه ۴ ساعتی تنش مونده بود خیلیم پر نشده بود چون جدیدا خیلی کم شیر میخوره 

پیش میاد از این حالتا

اره اولین بار بود دیدم خیلی ترسیدم میخواستم ببرمش دکتر الان

مرسی خیالم راحت شد