2777
2789
عنوان

مردی که تو سن حدود ۴۰ درامدش حدود ۱۴_۱۵بیشتر نیست ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 39 پست

واقعا نظر اینایی که میگن اره بی عرضه ست نمیشه فهمید.....چه طرز حرف زدنه وقتی شرایط زندگی کسی رو نمیدونی پدر پولدار و پشتوانه مالی برای کار آزاد نداشته گناه اون بنده خداست؟؟ چرا نمیفهمی شاید یکی اینجا دلش بشکنه ....همین که عرضه داشته یه کاری داره و تلاشش رو میکنه خیلیه ....این چه طرز سوال طرح کردنه 

چقد بد حرف زدی ...

نه بی عرضه چرا!!!

حس میکنم شما ها با ما تو ی مملکت زندگی نمیکنید!

معلمی هم بنظرم بهترین شغل دنیاس مخصوصا مخصوصا برا ی خانوم ( و چقد بهتر میشه وقتی فرهنگیان بری و تو ۱۷ ۱۸ سالگیت حقوق هم داشته باشی)

شما اینطور فک میکنید پسری ک باباش پولداره و تو سن ۲۰ سالگی بهترین موقعیت و خونه زندگی داره با عرضس مردی ک با سوادش و تلاشش چند میلیون پول حلال داره بی عرضس!؟

چندوق پیش هم ی تاپیک اینطوری دیدم راجع به شغل معلمی ک بدرد نمیخوره و اینا!

اما من ی دیدگاه دارم ک شما برای پیدا کردن شغل به این نگا کن که با چی و برای چی میخوای کار کنی!

اونوقت میشه که معلمی میشه با ارزش ترین کارها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از آدمها احمق و بی عرضه هستند ولی خیلی هم پولدارن برعکس خیلی ها هم باهوش اند اما فقیرند ،رزق و ...

خدایی این از اون حرفا بود

احمق و بیعرضه حتی تیلیاردها هم بهش رسیده باشه از دست میده

چه برسه بدست بیاره

همه که دارن میرن فرهنگیان خودشونو ..... تا فرهنگیان قبول شن تازه منم فرهنگیان نیستمو هی با حرفاشون ازارمیدن 

خوب نیست معلمی یعنی این همه عاشقشن چرا

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
خدارو شکر کن عزیرم ودعا کن خدا برکت به مالش بده

خدارو شکر. اما میبینه همکلاسیش یا از فامیل با سابقه کمتر تو دارایی و بانک و ثبت اسناد بالای ۲۰_۲۵ میگیرن ناراحت میشه. متاسفانه تو ادارات خیلی بی عدالتی هست.

الان عیدی به ما ۳ تومن میدن بعضی ادارات ۱۰تا۱۵ تومن با ارزاق و بن خرید میدن

خدایی این از اون حرفا بود احمق و بیعرضه حتی تیلیاردها هم بهش رسیده باشه از دست میده چه برسه بدس ...

من که خیلی دیدم ،تا حالا نشده با خودت بگی نگا کن خدا به کیا پول داده 😂

تو جامعه ایران که زیاده طرف یه پولی بهش رسیده شانسی رفته یه زمین خریده که چندبرابر شده .

خلاصه الان اینطوری شده که کارمندان و کارگر ها از همه بیشتر کار می کنن ولی کلاهشون پس معرکه هست .

ربطی هم به عرضه و هوش نداره.

خدایی این از اون حرفا بود احمق و بیعرضه حتی تیلیاردها هم بهش رسیده باشه از دست میده چه برسه بدس ...

میلیاردها که دیگه نیازی نیست کار کنن تا با عرضه یا بی عرضه گیشونو بفهمی پولشون براشون کار می کنه .

همسایه مون چند ماه پیش خونشونو فروخت هفت میلیارد اونی که خرید همینطوری خونه رو خالی گذاشته الان قیمت همون خونه شده شانزده میلیارد.

حقوق شوهر من همینه. البته دریافتی نه. حکمش اینه. بیمه و مالیات و قسط کم میشه ۵ تومن می مونه. چیکار ک ...

شوهر منم کارمنده بیچاره خیلی هم اضافه کاری می مونه اتفاقا خیلی باهوش و باعرضه هم هست ،بهش می گم بری دستفروشی کنی بهتره ولی خب عادت کرده بالاخره هر ماه یه حقوق ثابت می گیره و می تونه برای قسطها پیش بینی و حساب و کتاب کنه .

شغل آزاد تو مملکت ما تجربه و ریسک پذیری بالا می خواد نه عرضه .

خیلی سخته آدم بتونه شغل امنش رو رها کنه بره سمت یه شغل نامشخص.

شوهر منم کارمنده بیچاره خیلی هم اضافه کاری می مونه اتفاقا خیلی باهوش و باعرضه هم هست ،بهش می گم بری ...

دقیقا شوهر منم خیلی باهوش رتبه کنکورش۳رقمی شده. مدرک دکترا داره اما از ترس اینکه زیر آبشو بزنند مدرکشو نداده. 

منم میگم میوه بفروشیم وضعمون بهتر از اینه. الان دوستاش  تو کارخونه کارگره ۲۰ تومن حقوقشه  بدون اینکه درس بخونه حرص ووجوش بخوره حقوق بالاتر داره و با ۲۵ سال سابقه هم بازنشسته شدن. این بنده خدا با قانون جدید باید ۳۵ سال بره سرکار.